Loaderi yaptım şimdi koyucam...
>>>| Silkroad 1.45 No-dc Client |<<<
· 67 Yanıt · 7.6K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
İlk önce bu loaderi dene bakalım çalışcakmı çalışmazsa koyarım ben viewtopic.php?f=53&t=47845
BU SROBOT İLE CALIŞIYORMU???..cevap
isro botla çalışıyomu
İlk önce bu loaderi dene bakalım çalışcakmı çalışmazsa koyarım ben viewtopic.php?f=53&t=47845
Bu loader 1444 içindi çalışmıyor ben denedim
Bu arada saol 😉
Srobotta Çalışıomu 🙄
isro-bot için ben denemedim çünkü isro-bot yok bende =) siz deneyin çalışcakmı diye
I
internetcocugu
⭐ 18y
Aynı konuyu KemalisT vermis nie forumda görüntü kirliligi yapıyorsunuz ? anlamıyorum
:evil: '' ForuM Kirliligi ''
Aynı konuyu KemalisT vermis nie forumda görüntü kirliligi yapıyorsunuz ? anlamıyorum
Aynısı olduğundan eminmisin eğer aynısı olsaydı sabit olmazdı 😉
Teşekkürler Paylaşım için çalışıyor :D
Önemli değil...
bot la çalışıyo sanırım ama npc de takılıyo _? bende tam olarak bilmiyorum banada ark söledi
arklar bana orjin client linki verirmisiniz
_?
_?
Y
yasin-pasam
⭐ 18y
s/a arkadaslar merhaba ben holandadan fatih benim bi problemim var bana yardimci olursaniz sevinirim oyuna giriyorum ama 2 dakika sonra beni oyundan atiyo silkroada /c:clinent hatsai gibi biseyler diyo cilinenti sizin siteden indirdim bana bi yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar pls lutfen
t bot la çalışmıyo ani oyuna girince train shower ı göstrermiyor vede skilleri göstermiyor.
Acaba t botla dam akıllı çalışanını bilen varmı ?
Acaba t botla dam akıllı çalışanını bilen varmı ?
paylaşım için teşekkürler 😄
saol üstad
|
| istaNBlue |
⭐ 19y
ewy saqoL Romeo ;))))
Sizde saolun yorumlarınız için
K
KsKLee35.5
⭐ 18y
Loaderlar acıyo 1 chara gırıyom 2 charda c10 verıyo kafayı yıyecem c10 vermeyın loader bılıyosan koyarmısın link ty
Bende c10 hatası alıyorum.. Galiba ekran kartından kaynaklanıyor..
Bide vistadan da olabilir..
saolasın hocam eline sağlık
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap