A anesthesize74 OP ⭐ 12y 10 yil once #1 arkadaslar silkroadı yeni kurdum , ama boyle hata alıyorum sonra update olmuyor 0% da kalıyor , ne yapmam lazım ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B BuRaX ⭐ 16y 10 yil once #2 bendede aynı genel bi sorun galiba TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A anesthesize74 OP ⭐ 12y 10 yil once #3 bunun bi çozumu olması lazım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BuRaX ⭐ 16y 10 yil once #4 aradım ama ilgilenen yok. nasıl bi oyunsa resmi forum sitesi falan yokmu acaba TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K krazyshoww ⭐ 11y 10 yil once #5 Hala cevap yokmu aynısı bendede oluyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 10 yil once (düzenlendi) #6 Her serverlari kapatmadan guncelleme yaptiklarinda bu sorun yasaniyor sali gunu duzeliyor.[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil