Icerige atla
Extraloob

>>> SilkMind'i Açamayanlar İçin Bir Dosya <<<

· 31 Yanıt · 5.2K görüntüleme
P
pfffffff OP ⭐ 19y
>>> SilkMind'i Açamayanlar İçin Bir Dosya <<<

mscoree.dll yi indirin ve Silkmind çalışsın Wink

-Resim Silinmiş.
Bu hatayı da alırsanız frameworku tekrar kurun.

-Resim Silinmiş.
31 Yanıt
D
devilmania ⭐ 19y
ellerine sağlık ilk tşk ben edeyim herkeze iyi eğlenceler
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
teşekkürler güzel çalışma lee.

bu arada gangantus diğer ganganlar gelmeyecek mi abbyyss de oynamıyor ki yoksa gelirlerdi Very Happy
D
devilmania ⭐ 19y
inşallah gelicekler teker teker bizim guildden bir kaç tane arkadaş geldi herkeze öneriyorum abi sen rahat ol inşallah binlerce online olacak
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

inşallah gelicekler teker teker bizim guildden bir kaç tane arkadaş geldi herkeze öneriyorum abi sen rahat ol inşallah binlerce online olacak

güzel yorumların için teşekkürler global atın spartada...

Ücretsiz Bot SoftMod- Element Programı-Otomatik Giriş Programı ve Fazlası...www.extraloob.com

bu fix reklamımız atın bi tane saat 16 gibi Twisted Evil
D
devilmania ⭐ 19y
k abi sana söz atacağım bu arada silkmind çalıştı elazığlı kardeşimin sayesinde ona sonsuz tşklerimi iletiyorum...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
teşekkürler güzelim anatolia zamanından başlayan kardeşliğimiz hiç bitmedi bazıları ile aramız biraz limoni olsada özümüz beraberdi zatoichi-dream-extraloob bunlar anatolia nın kilometre taşlarındandır Cool
D
devilmania ⭐ 19y
abi bu arada silkmind değşet bir program Very Happy şu anda kafayı yiyorum daha önce neden bulmadığım için deli gibi giriyo hemen şifreyi falan ama sadece image kodunda bekliyor inş o sorununda üstesinden geliriz Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ilklerin efendisiyiz Cool
T
ya ben bunu açıyorumda image code a kadar bile geliyorum ama image cod u yazdıktan sonra şak diye oyundan atıyo yokmudur bunun bi çözüm yolu ayarları aynen resimdeki gibi yaptım
P
pfffffff OP ⭐ 19y
anlamıyorum ama bi engel düşün bot gibi bot o engele takıldığında geri döner ve yeniden dener olmadımı yanından gecer sistemdir bu
SilkMindde böyle bi engele takıldığında örneğin trafic olduğunda ve confirm olduğunda ayarlarına bağlı olarak ya denemeye devam eder yada oyundan çıkar ve tekrar dener ok PC de problem yoksa çalışması lazım Wink
E
es-low ⭐ 19y
ya abi aLLah rızası için bu framenetworkü nerden indiricez?
N
Narqotic ⭐ 19y
Bende Açmıyordu Yükledim Açtı ellerine sağlık hocam
G
Grosshatch ⭐ 19y
Sağolasın. Wink
X
xburakz ⭐ 19y
abiler yaw ben bu dosyayı açamadım o werrdiği dosyayı indirdim ama framework indircem uzun sürüyo kısa süren bi lşink verirmisiniz sewinirim werirseniz abiler kardeşler!!!! Mr. Green
P
pfffffff OP ⭐ 19y
o dediğinden yok malesef Crying or Very sad
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
banada silkroad exe bulunamadı diyor nie??
P
pfffffff OP ⭐ 19y
ayarlarındandır Wink
K
K4S4P ⭐ 19y
Beyler Ben denedim her Şeyi ama genede çalışmıyor
Crying or Very sad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: