arkadaşlar ben silkle beyaz kurt aldım onu geri werip mavi kuştan almak istiyorum bu mümkün mü??? 🕵️
silkle alınan pet geri werilir mi??
· 18 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
deil 😞
peki kurdu nsl silcem??
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Joymax'ın Kampanyası var Bu aralar. Petinden Memnun Kalmassan 1 Ay içinde Geri Verebilirsin Eqer Kurta Bir Zarar Felan Vermediysen Tabiki ...
M
Misproject
⭐ 19y
Joymax'ın Kampanyası var Bu aralar. Petinden Memnun Kalmassan 1 Ay içinde Geri Verebilirsin Eqer Kurta Bir Zarar Felan Vermediysen Tabiki ...
hehe
hehe joymax artık silk itemleri 5 ay taksitle bonus card ile +2 taksit fırsatı ile verecek
hehe joymax artık silk itemleri 5 ay taksitle bonus card ile +2 taksit fırsatı ile verecek
😈
Yok kardeş ama npc satmayı deneye bilirsin bide ne yapacan dursun bir kenarde 😄
Silk ile alınan hiç bir şey tekrar iade edilemez.
Başka bir şey almak istiyorsan parana kıyıp alacaksın 😄
Başka bir şey almak istiyorsan parana kıyıp alacaksın 😄
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Maximum'a 12 Taksitte Yapıolar Ama 😊
npc ye 1 golda sat 😄 sonra 1 golda kuş al 😄
malesef...
ilk defa mı silkroad oynuyosun acaba .Cunku Joymax gibi bir şirket hayatta boyle bişey yapmaz...
ilk defa mı silkroad oynuyosun acaba .Cunku Joymax gibi bir şirket hayatta boyle bişey yapmaz...
Arkadaşlar konuyu açan arkadaş bilmediğinden açmış yardımcı olanlar haric diger arkadaslari biraz saygıya davet ediyorum.Oyun Forumda bu sekilde oynanmaz onur denen bisey var insanların onuru kırılabilir.Bu davranışlara hemen hemen her konuda rastlamak mümkün oldu artık.
Lütfen bu saatten sonra oyunu client açıp oynayalım,burda insanların açtığı konulara sırf post kasmak ve muziplik yapmak için müdehale etmeyelim.
Silkle alınan hiç birşeyi geri iade edemezsin.
Lütfen bu saatten sonra oyunu client açıp oynayalım,burda insanların açtığı konulara sırf post kasmak ve muziplik yapmak için müdehale etmeyelim.
Silkle alınan hiç birşeyi geri iade edemezsin.
salik olsun beyaz kurta güzel kulan gitsin ne var 😄
ben geri almasını istemiorum silmek istiyorummm....
ben geri almasını istemiorum silmek istiyorummm....
niye siliyon usta ya parana yazik ama illaha silmek istiyorsan npc´e 1 golda sat o zaman :?
pacheonun saldıran kuşları var onlardan versek...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap