yannlıs girmekten silk ziyan oldu duzelmez dimi bu
silk ziyan oldu
· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
1 Kere Yanlış Girmişsen Tekrar Yazıp Yukleyebilirsin Ama 5 Kere Yanlış Yazmışsan O İd Ve Pw Ye Bi Daha Silk Yukletemezsın extraokk
1 Kere Yanlış Girmişsen Tekrar Yazıp Yukleyebilirsin Ama 5 Kere Yanlış Yazmışsan O İd Ve Pw Ye Bi Daha Silk Yukletemezsın extraokk
neeeee bidaha silk yuklıyemicemmi
silki nerden yükledin gamesultan mı
silki nerden yükledin gamesultan mı
evet
5 kere yanlış girdiysen game sultadndan bir daha silk yükleyemessin...
aldığın e-pın doğru girdiğin halde yanlış uyarısı geliyorsa demekki game sultana ait e-pın değilmiş...e-pınden silk yüklemek için iki yer daha vardı tam olarak hatırlamıyorum ERON gibi birşeydi galiba birerkere onları dene
aldığın e-pın doğru girdiğin halde yanlış uyarısı geliyorsa demekki game sultana ait e-pın değilmiş...e-pınden silk yüklemek için iki yer daha vardı tam olarak hatırlamıyorum ERON gibi birşeydi galiba birerkere onları dene
5 kere yanlış girdiysen game sultadndan bir daha silk yükleyemessin...
baska nası silk yuklerim game sultan haric ??
L
LOveLyDaYs
⭐ 19y
Kardeş korkma 5 kere yanlış girdiysen gamesultan online destek hattı war ordan yazabilirsin derdini onlar ID e silk yuklemeni 3 gun içerisinde düzeltiyolar benimde başıma geldi ve dedikleri süreçte düzeltiler.Denemeni isterim hatta silk i yukliyememiştim online destek hattından ID PW werdim onlar yukledi güvenilir bi site korkmana gerek yoq dedigimi yap onlar düzeltiyolar
denicem saol tskr ederim sen Sakaryalı mısın
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
BU SW ÇOOKK GÜZEL SİLK ÜCRETSİZ OLDU 3 Gün Oldu Açılalı 110 Cap 1.000.000 Free Silk Satılık sbot hesap 1ay yüklü değil 50 silk oldu 40 adet stok SILK E-PIN YA DA SILK ITEM SATILIR [ STOK 20.000 SILK E-PIN - 5.000 SILK ITEM ] SILK E-PIN YA DA SILK ITEM SATILIR [ STOK 20.000 SILK E-PIN - 5.000 SILK ITEM ]