Icerige atla
Extraloob

silk ziyan oldu

· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme
T
The_Crims OP ⭐ 19y
yannlıs girmekten silk ziyan oldu duzelmez dimi bu
9 Yanıt
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
1 Kere Yanlış Girmişsen Tekrar Yazıp Yukleyebilirsin Ama 5 Kere Yanlış Yazmışsan O İd Ve Pw Ye Bi Daha Silk Yukletemezsın extraokk
T
The_Crims OP ⭐ 19y

1 Kere Yanlış Girmişsen Tekrar Yazıp Yukleyebilirsin Ama 5 Kere Yanlış Yazmışsan O İd Ve Pw Ye Bi Daha Silk Yukletemezsın extraokk

neeeee bidaha silk yuklıyemicemmi
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
silki nerden yükledin gamesultan mı
T
The_Crims OP ⭐ 19y

silki nerden yükledin gamesultan mı

evet
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
5 kere yanlış girdiysen game sultadndan bir daha silk yükleyemessin...
aldığın e-pın doğru girdiğin halde yanlış uyarısı geliyorsa demekki game sultana ait e-pın değilmiş...e-pınden silk yüklemek için iki yer daha vardı tam olarak hatırlamıyorum ERON gibi birşeydi galiba birerkere onları dene
T
The_Crims OP ⭐ 19y

5 kere yanlış girdiysen game sultadndan bir daha silk yükleyemessin...
aldığın e-pın doğru girdiğin halde yanlış uyarısı geliyorsa demekki game sultana ait e-pın değilmiş...e-pınden silk yüklemek için iki yer daha vardı tam olarak hatırlamıyorum ERON gibi birşeydi galiba birerkere onları dene

baska nası silk yuklerim game sultan haric ??
L
LOveLyDaYs ⭐ 19y
Kardeş korkma 5 kere yanlış girdiysen gamesultan online destek hattı war ordan yazabilirsin derdini onlar ID e silk yuklemeni 3 gun içerisinde düzeltiyolar benimde başıma geldi ve dedikleri süreçte düzeltiler.Denemeni isterim hatta silk i yukliyememiştim online destek hattından ID PW werdim onlar yukledi güvenilir bi site korkmana gerek yoq dedigimi yap onlar düzeltiyolar
T
The_Crims OP ⭐ 19y
denicem saol tskr ederim sen Sakaryalı mısın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: