Icerige atla
Extraloob

Silk Nasıl Bedava Alınır..

· 20 Yanıt · 2.7K görüntüleme
C
CyberReaL OP ⭐ 19y
Bedava silk alabilmek için arkaşdalar bu adımları izleyin;,

Açıklama: Bir reklam Sitesinin Reklamlarına Tıkla Para Kazanma Ve Bu para ile de Silk Alma Yoludur.Paralar PayPal Hesabınıza Yatırılır Bu Yüzden Silkroad Accountunuzla Hiç bi Alakası Yoktur, Yani Tamamen Güvenilirdir...

**Şimdi İzleyeceğimiz yollar;

Arkadaşlar sahip olmamız gerekenler

--bir paypal hesabı

--bir de reklamda para kazanabileceğimiz hesap

Şİmdi Tek Tek Bu adımları izleyeren İşlemi Tamamlayabilir siniz.

1- Öncelikle paypal hesabı almamız Gerekiyor (eğer zaten paypal hesabınız varsa gerek yok)

Paypal hesabı almak için

http://www.paypal.com 'a giriyoruz

2- Sitede Üst Kısımda Sing up yazıyor, Onu tıklıyoruz
-Ülkeyi Turkey seçiyoruz.
-Sonra Gelen sayfada Personal account tıklı kalıyor ve Contune diyerek devam ediyoruz.
-Sonra önünüze gelen formu bi güzel doldurun ve alltaki Sing up yazısını tıklıyoruz.
-Kredi kartı bilgilerinizi istediği zaman sol üstteki PayPal logosuna tıklayıp kayıttan çıkıyoruz.
-En son olarak e-posta'mıza ye Gelen yazıyı Doğruluyoruz.
-Sonrada Hesaba Login Olmayı deneyin Olabiliyor İseniz Devam..
-Böylece Hesabımız alınmış olacaktır.

3-Paypal hesabımıızı aldık. Şimdi para kazanmak için dünyada büyük bir kitlenin kullandığı Bux.to İle para kazanacağız tabi önce Bu Sitelerden üyelik alacağız..

http://bux.to/?r=Bywarlord

Gelen Sayfada; "Join now and receive a $0.05 Sign-up Bonus" yazısını tıklıyoruz.

4-Şimdi karşımıza Gelen Formu Dolduruyoruz.
*PayPal E-mail Address For Payments yazan kısma paypal hesabına üye olduğunuz e-mail adresini yazıyoruz.
-Referrer (if any) kısmında Bywarlord yazılı olmasına dikkat ediyoruz
-Üyeliği Tamamlıyoruz.
-üyelik işlemimiz tamamlandıktan sonra login oluyoruz

5-Surf Ads kısmına gelip kategorilere ayrılmış link reklamlarına tek tek tıklıyoruz.
-Dikkat etmeniz gereken aynı anda iki reklama tıklamamalısınız.
-Reklamlardan birine tıkladıktan sonra tukarda sayaç 30 dan geriye doğru saymaya başlayacak bittiğinde önce DONE sonrada DONE V olacak.
-Aynı Şeyi Tek tek tüm reklamlara Uygulayın.
-Her reklama günde bir kez tıklayabiliyorsunuz.
-Reklamların Hepsine tıkladıktan Sonra My Stats yazısına Tıklayarak Kazandığınız Parayı Görebilirsiniz.

6-Reklamlardan Kazandığnız para 10 dolar olunca bu parayı Cashout yazsını tıklayarak paypal hesabınıza atabilirsiniz.

7-Kazandığınız Bu Para ile Bedava Silkroad'da silk alabilmek için kullanabilirsiniz Yada Başka bir Paypallı oyunda kullanabilirsiniz

Saygılarımla

(Arkadaşlar verdiğim link benim refarans linkimdir lütfen ordan üye olun bunun size hiç bir zararı bulunmamaktadır.)

(Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu!)
20 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
geçiniz.com Arrow
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y

geçiniz.com Arrow

+9999999999999999999999999 Twisted Evil
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
N
ilk basta adux vercek zannetim degilmiş denemekde fayda var Very Happy 2 ayda 10 dolar toplicak bile olsam kar kardır:D Mr. Green
C
CyberReaL OP ⭐ 19y
Bir Diğer Yöntem Bence Bu DAHA İYİ...
PayPAL Hesabı Almak

http://www.paypal.com/ PayPAL ın sitesine giriyoruz ve SignUP yazisina tıklıyoruz...

1.Adımda email adresi haric butun bilgileri sallayabilirsiniz.. Ama e-mail adresini dogru yazin yoksa hem hesabınızı aktive edemezsiniz hemde asıl yontemden yararlanamazsınız.

Burada 2.asamada karsınıza kredi kartı bilgileri gelecektir.. Pencerede üstteki PayPAL logosuna tıklayın ve kayıtın 2.asamasında kayıttan cıkın...

sonra e-mail adresinizden doğrulamayı yapın.. PayPAL a yeni hesabınızla giris yapabiliyorsanız bu adımı artık gecebiliriz...
2. Adım;Bize Para Sağlayacak Olan Reklam Sitesine Kayıt Olma...

Paypal hesabımıızı aldık şimdi para kazanmak için ne yapacağız derseniz burda dünyada büyük bir kitlenin kullandığı Bux.to İle para kazanacağız tabi önce Bu Siteden üyelik alacağız peki nerden alacağız üyeliğini tabiki burdan

doğru söylüyo arkadaş yeni site buldum hergün 1 dakikada 27$

75$ minimum PayOut
Konuyu Editledim......

Burayada Yazayım...

paypal hesabı Aldıktan Sonra;
2. Adım;

Bize Para Kazandıracak Olan Siteye Kayıt;

Bu Linke Girin;

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=Bywarlord

VeSağ Üstteki Tablardan Create A Free Acoounta Tıklayın...

Üyelik Bilgilerinizi Doldurup Kayıt Edin...

Paypal E-Mail Bölümüne Paypal E-Mail Adresinizi Yazmayı Unutmayın...

Ve Sonra Aşşağıda Üzerinde 4$ 6$ Ve Bazı Yazılar Olan

Linklere Tıklayın, Start Survey Butonuna Bastıktan Sonra

Click For Web Site 1

E Tıklayıp Siteye Göz Atın,

Alttaki Boşluğa good yada bad yazın

web Site 2 İçinde Aynısını Yapın

ve 4$ hazır

Tüm Linklere Aynısını Yaptıktan Sonra....

27$ ınız Hazır Olacak 75$ olduğu zaman

Reedem Moneye Tıklayıp PayPal Hesabına Aktarın
Gönlünüzce Harcayın...
C
CyberReaL OP ⭐ 19y
Ben bunda daha şimdi yaptım 27$ oldu bence bunu tavsiye ederim 2 gün sonra gelsin silk ler 😊
C
CyberReaL OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Bir de şu 2 . verdiğimde benim adıma verdiğim linkle üye olursanız hem ben kazanırım hem siz 😊
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sitemizde çok fazla spam yaptın 6 saat banlandın detective
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y

sitemizde çok fazla spam yaptın 6 saat banlandın detective

mucX
M
Morwena ⭐ 19y
iyi yapmışsın .
T
Bu konulara kimse inanmaz umarım boşa zmn kaybı vede riskli
C
Crisis ⭐ 19y
990
991
992
993
994
995
996
997
998
999
Ve 1000. beles silk kazanma topici vatana millete hayırlı olsun detective
B
balrog ⭐ 19y
2 ay tıkla dur anca 10 dolar ooooooo
H
HosenberG ⭐ 19y
off bunlar bi ara sitede imzadan fazlaydı yaw göndermiyolar parayı ugrasmayın Arrow Mad
C
CyberReaL OP ⭐ 19y
Ne Bilim Bende Başka bir siteden yaptım 😊 Alıntı yani
J
jakoben ⭐ 19y
Basligi degis o bedava diil internetden para kazanip silk almaktr neresi bedava 😊 aylarca linklere tikliyon
Bide su awsurveys aldatiyo haakikat diyil galiba sen o siteden parayi ala bildinmi hic ?
M
mehmet125 ⭐ 19y
10$ için çekilmez bir zahmet.2 ay boyunca yerde para arasan çok daha fazla toplarsın.Hadi bakalım kafalar öne Laughing
stalebug
stalebug ⭐ 19y
Ben aldım.
Sanırım 29 $ dan sonra birilerini üye ederek para kazanıyosun her üye başına 1.25 $ veriyor.75 $ olunca paranı çekebiliyorsun azcık aldatmaca olcak tabi ama her üyelikte bir modem fişini tak çıkar
tekrar üyelik al kendi referansınla aynı ip yle bir sürü üyelik alırsan göndermiolar parayı bide parayı tamamladıktan sonra 5 gün sonra paypala gelio para
Z
Zqavra ⭐ 19y

Ben aldım.
Sanırım 29 $ dan sonra birilerini üye ederek para kazanıyosun her üye başına 1.25 $ veriyor.75 $ olunca paranı çekebiliyorsun azcık aldatmaca olcak tabi ama her üyelikte bir modem fişini tak çıkar
tekrar üyelik al kendi referansınla aynı ip yle bir sürü üyelik alırsan göndermiolar parayı bide parayı tamamladıktan sonra 5 gün sonra paypala gelio para

Very Happy Very Happy ticari hayat bu beyaz yalanlar mutlaka olur extrabeer
stalebug
stalebug ⭐ 19y
yalan değil Mad gerçek isteyen yapar isteyen yapmas extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: