Icerige atla
Extraloob

silk alımı

· 17 Yanıt · 1.6K görüntüleme
C
CapsLock OP ⭐ 19y
beyler bnm paypal hesabımda 10$ war we bn silk almak istiom nerden ve nsl alabilirm yardım edeblirmsnz(paypala 10$ bux.to dan geldi yalan deil)
17 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
sronun ana siteden
C
CapsLock OP ⭐ 19y
tam olarak anltabilirmsn
T
Torquel ⭐ 19y
valla kardes hic almadım ben o yuzden tm bilimom
Z
Zardock ⭐ 19y
oyundayken f 10 a bas acılan pencereden buy silk yazan kutuya tıkla direk silk alıcagın sıte acılacak paypalı secıceksın oyun id pw ni giriceksın alıcagın sılk mıktarını secıp make payment yazana tıklıcaksın sonra paypal acılacak paypal uyelıgını gırıp ödemeyı yapıcaksın bu kadar extraokk
T
Torquel ⭐ 19y

oyundayken f 10 a bas acılan pencereden buy silk yazan kutuya tıkla direk silk alıcagın sıte acılacak paypalı secıceksın oyun id pw ni giriceksın alıcagın sılk mıktarını secıp make payment yazana tıklıcaksın sonra paypal acılacak paypal uyelıgını gırıp ödemeyı yapıcaksın bu kadar extraokk

baq alan bilio
C
CapsLock OP ⭐ 19y
eyw aldım 100 silki sizce nsl değerlendirmeliyim 100 silki en iyi nsl değerlendirebilirm
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
global al fb nin reklamını yap gs li olsaydın gs in dicektim ama gfb lisinXD
Z
Zardock ⭐ 19y
bence 100+50 alıp aylık gt alsaydın ıyı olurdu ama 100 silkin varsa bence pet al hızlı kasarsın toplama ısıyle ugrasmazsın
B
Ya peki ßurda ßana para qeLmesi için neLer yapmam qerekLi ßiLqisi oLan warsa Lütfen detayLı ßi $ekiLde anLataßiLirmisiniz ?
P
Pariss ⭐ 19y
Tam olarak nereden para gelmesini bekliyorsun ?? Shocked
B
hiç ßiLmioyurmki Nereden nasıl ne $ekiLde qeLiyor. ßi anLatırsan cok sewinirim
B
Yardım edeßiLecekmisin ?
F
FB_BURHAN ⭐ 19y
100.Silk alabilirsin galba Cool
B

100.Silk alabilirsin galba Cool

ama nasıL yapıcam onu ßi anlatsanız tam süper oLacak tam süper oLacak(:
P
Pariss ⭐ 19y
arkadasım eger oyunda silk ile item mall dan bir şeyler almak istiyorsan once kredi kartının olması gerekiyor ve de paypall da account un olması gerekıyor..
yok kredi kartım yok diyorsan ulkeler için e-pin diye bişey çıkarmışlar bi siteden alıyorsun ptt ye para yatırarak , parayı yatırdıgın adam silk için kontor u alıyor ve sana bu kontorun numarasını veriyor snde sro nun sitesinden kkontor u yukleyerek alıyorsun silkini
B
t$k ederim ßiLqi için ama ßunu demiyorum ßen. bux mu ßir site war ya oradan paypaL hesaßına para qeLior we oradan siLk aLaßiLiyorusn onu sormu$tum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: