400kya aldıgım güzel silahı
- Resim Silinmiş.
Silahım Nasıl Ama Girde Bak
· 29 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
😜
Başlığa koptum 😆
aga mag 86% güzel ama
Başlığa koptum 😆
gelde senin avatara bakma 😁 😜
Hacım o lvldeki birsilaha 400k vermek enayilikdir zaten 2 lvl sonra 32 lvl staff alacaksın ^^ 😜
C
chipshajen
⭐ 17y
off be çok sağlam silah 😉
bu arkadaş oyuna yeni başlamış anlaşılan sadece gülüp geçin 😄 puahhahahahhaha 😁
Herkes oyuna başladığında hiç bir şeyden habersiz olur. Sen de zamanında öyle değilmiydin ? 🎭
[F New]Solo Gitarist
fenaaa 😄
Herkes oyuna başladığında hiç bir şeyden habersiz olur. Sen de zamanında öyle değilmiydin ? 🎭
👍
🎭 🎭
lütfen saygı ben bu siteye biseyler öğreneyim die girdim sizin yaptıgınıza bakn 😢
lütfen biraz saygı ben bu siteye sro öğrenmek için üye oldum çok saygısızca bir hareket çok kırldım buna kemalist hiç beklemezdim bide herseyi senden öğrenmistim 😢
gülünecek ne varki? arkadaşımız aldığı silahı paylaşmış sadece . Bu sitede sadece 10 dg mi konu olacak?
Herkez oyuna başladığında böyle değilmiydi?Direk 90-100lv mi başladınız oyuna siz?İlk başladığınız zamanları,yeni char açtığınız zamanları unuttunuz sanırım arkadaşlar?
Ps:itemin magic att. %'si oldukça güzel hacım hayrını gör 😉
Ps:itemin magic att. %'si oldukça güzel hacım hayrını gör 😉
Üstünde paralansın xD
C
CrackCocaine
⭐ 18y
lütfen biraz saygı ben bu siteye sro öğrenmek için üye oldum çok saygısızca bir hareket çok kırldım buna kemalist hiç beklemezdim bide herseyi senden öğrenmistim 😢
Yorumu yazan kemalist ile site manager olan kemalist değil onlar ikisi ayrı aklında bulunsun. Yorumlara gelince dalga geçenleri dikkate almamanı öneririm illaki kıllık yapanlar olur bu forumda 👍
off be çok sağlam silah ;)
hehehehe 😄
sweetCHIEF
⭐ 17y
Off sun + 10 😱 😆 Güzel silah ama pahalı olsun. 😜
Yorumu yazan kemalist ile site manager olan kemalist değil onlar ikisi ayrı aklında bulunsun. Yorumlara gelince dalga geçenleri dikkate almamanı öneririm illaki kıllık yapanlar olur bu forumda 👍
Kemalist site manager değil admin 👍
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap