Selam Arkadaslar benim size sorum su bende sm var wizard/bard ben simdi kendimi bufflamak istiyorum bard ile ve sonra staffa degistirmesini istiyorum nasil yapacam onu yani bot nasil yapacak onu ???
Silah degistirip Bufflama
· 9 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
bot yapamıyo sanırsam bu işi
F
fox89hakan
⭐ 19y
nuconektor le felan yapılabılır aslında auto tus basan program lara sılahı felan at oradan sılklereı bas en sona vurus slahın atve degıstır yıne
surelerını bufla ayarlamam lazım ama party buf vurmman lazım olacak yad bota onlarısda ekle bot vursun
yapa bılırsen benden anlasılır bır sekılde yaz karısık oldu ben almadım anlayan duzeltsın su benım yazımı 😊
surelerını bufla ayarlamam lazım ama party buf vurmman lazım olacak yad bota onlarısda ekle bot vursun
yapa bılırsen benden anlasılır bır sekılde yaz karısık oldu ben almadım anlayan duzeltsın su benım yazımı 😊
nuconektor le felan yapılabılır aslında auto tus basan program lara sılahı felan at oradan sılklereı bas en sona vurus slahın atve degıstır yıne
nu connector ne zamandan beri oto tuş basıyo Very Happy
F
fox89hakan
⭐ 19y
nu connector ne zamandan beri oto tuş basıyo Very Happy
yaw programın adını unutum nedım karıstırdsım anlayan bırı yazsın dıye yazdım ya extraokk 😊
Selam Arkadaslar benim size sorum su bende sm var wizard/bard ben simdi kendimi bufflamak istiyorum bard ile ve sonra staffa degistirmesini istiyorum nasil yapacam onu yani bot nasil yapacak onu ???
birraz bekle forumda var bulayım vericem
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=53&t=35055&hilit=
Al arkadaşım kahvekeyfi
Al arkadaşım kahvekeyfi
http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=53&t=35055&hilit=
Al arkadaşım kahvekeyfi
bende ondan bahsediodum Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap