H hmzsnmz OP ⭐ 19y 18 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş. [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Crisis ⭐ 19y 18 yil once #2 hic bisi anlamadım Rolling Eyes TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hmzsnmz OP ⭐ 19y 18 yil once #3 hic bisi anlamadım Rolling Eyes saglık olsun Mr. Green [ek #12654] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Morwena ⭐ 19y 18 yil once #4 bence bu şiirin ismi ' Acı Hayat ' Razz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SiYaHCıM ⭐ 19y 18 yil once #5 bence bu şiirin ismi ' Acı Hayat ' Razz puHahahahah TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W wolke ⭐ 18y 18 yil once #6 ben okuyamadım kusura bakma oldie yazılar birbirine karışmış TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E E0N ⭐ 19y 18 yil once #7 GereçeÇünkü sürekli aşk için bu gerek şu gerek 😁 demişş TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A addIcFb ⭐ 19y 18 yil once #8 bana seni gerek 😆 puahahaha 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil