bir süredir marlboro light içiyorum.lakin malum öğrenci hayatı,öss vs derken daha makul bi sigaraya gecmek istiyorum 6tl ye kadar (camel hariç)..tadı marlboroya yakın olsun yeter.L&M denedim fena değil.ne önerirsiniz,tecrübelerinizden tavsiye verin 🙏
Sigara önerileriniz
· 56 Yanıt · 26K görüntüleme 0 okuyor
56 Yanıt
winston.
Ps: Sigara sağlığa zararlıdır.
Ps: Sigara sağlığa zararlıdır.
Sigara içmeye Camella başladım Camella devam ederim.
Olmadı Muratti. - Light içiyorsan, muratti ağır gelebilir, softunu dene.
Olmadı Muratti. - Light içiyorsan, muratti ağır gelebilir, softunu dene.
Murattı
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
N
NightStalker
⭐ 19y
Sigara sağlığa zararlı içmeyin 👴
Ps: 😜 içen öğrenci arkadaşlarım hep Mavi Lark içiyorlar.
Sigara sağlığa zararlı içmeyin 👴
Fakir detected 😁
etli puro 🕵️ 😄 ben en cok onu severim.
lark ve winston sevmiyorum ya.fatih ben de camelle basladım muratti denemedim hic.tadı felan nasıl yakın mı
lark ve winston sevmiyorum ya.fatih ben de camelle basladım muratti denemedim hic.tadı felan nasıl yakın mı
Ben ya muratti alırım ya camel. Muratti güzel, marlborodan düşüyorsan seni karşılar.
Şahsen ben ya camel içerim olduki bulamadım muratti.
Denemelisin bence, pişman olmazsın, ama light içiyorsan rosso değil diğerini al soft olan o biraz daha iyidir boğazını yakmaz.
Dur bi sigara içip geliyom ne güzel anlattım lan 😁
etli puro 🕵️ :D
Yaptığın terbiyesizlik yüzünden uyarı aldın, birdahaki davranışında 1 ay banlanırsın.
L&M iyidir olmadı murattı
Ben ya muratti alırım ya camel. Muratti güzel, marlborodan düşüyorsan seni karşılar.
Denemelisin bence, pişman olmazsın, ama light içiyorsan rosso değil diğerini al soft olan o biraz daha iyidir boğazını yakmaz.
Harbiden reklamdan daha çekici oldu anlatım 😁 .peki lm gibi mi tadı farkı varmı
Yerinizde olsam bırakmaya çalışırdım. Hem paranız cebinizde kalır, hemde sağlığınızdan olmassınız.
Yerinizde olsam bırakmaya çalışırdım. Hem paranız cebinizde kalır, hemde sağlığınızdan olmassınız.
🤝
I
IorıYAGAMI
⭐ 19y
en güzeli otlak 😄 beleş olduğundan boğazın yanmıyo 😜
winston blue deniyebilirsin
L&M içmeni tavsiye etmem balgam yapıyor.
Ben genelde wiston , camel , pall mall yada Kent içerim.
Ben genelde wiston , camel , pall mall yada Kent içerim.
W
WinstonBox
⭐ 16y
winston box 5.50 Tl 16 yasındayım 3 yıldır Winston box iciyorum.
Pall Mall Tadı Winston Box cok ama cok yakın 4.50 Tl.
Lark gelince Adı üstünde kral :p Tat olrak diyer sigaralardan farklı pek sevmıyorum 😊
Çok önceden adem abi demiştiki ... Parasını el dumanını yel külünü yer alır 😊 en iyisi hiç içme ❤️ 😘
Lark gelince Adı üstünde kral :p Tat olrak diyer sigaralardan farklı pek sevmıyorum 😊
Çok önceden adem abi demiştiki ... Parasını el dumanını yel külünü yer alır 😊 en iyisi hiç içme ❤️ 😘
Harbiden reklamdan daha çekici oldu anlatım 😁 .peki lm gibi mi tadı farkı varmı
Lm nedir ya summer7:
winston box 5.50 Tl 16 yasındayım 3 yıldır Winston box iciyorum.
😱
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap