Icerige atla
Extraloob

Sigara dumanından yuvarlak.

· 12 Yanıt · 1.2K görüntüleme
C
C4sinoRoyaL OP ⭐ 15y
Yaw çıkıyor çkmasına fakt istediğim gibi deil şu çene hareketini nasıl yapıyoruz ne yapar gibisinden bi örnek verebilirimi yapabilen arkadaşlar? ben atarken dudaklarım japon balığına benziyor 😁 1 yıl oldu başlıyalı hala yapamıyorum istediğim şekilde. Yardımlarınızı bekliyorum 🍺

şu adama bkz 😱 😱 😱

[youtube]njB7E-OboSM&NR=1[/youtube]

ps: http://www.youtube.com/watch?v=njB7E-OboSM&NR=1
12 Yanıt
Y
yc929 ⭐ 15y
sen başka bi uğraş bul kendine bence 😆
B
batuhan 3X ⭐ 15y
haha bı an senı o adam zannettım 😄 bence sıgarayı bırak 😄
A
Millet nelerle uğraşıyor ... daral:
K
Kivi ⭐ 16y
koptum işi gücü yok neler yapıyor makara:
C
C4sinoRoyaL OP ⭐ 15y
Boş yorum yapanlara cevap verme gereği duymuyorum @AdnanSkisenses gibi kendini komik sanan şahsiyetler gibi.

Şahsen birşeyi taktıysam onu başarmak için sonuna kadar urasırım gerekirse böyle konularda açarım.
C
cezasoft ⭐ 16y
az kalmış olimpiyat simgesi yapacak 😄
Y
yc929 ⭐ 15y
Boş yorum yapanlara cevap verme gereği duymuyorum @AdnanSkisenses gibi kendini komik sanan şahsiyetler gibi.

Şahsen birşeyi taktıysam onu başarmak için sonuna kadar urasırım gerekirse böyle konularda açarım.

yanlış anlama ben dalga geçmek istemedim
The47
The47 ⭐ 18y
sigara öldürür hacım.
Galliport
Galliport ⭐ 16y
İnsanın canıyla oynaması ne kadar saçma değil mi? sigarayı bırak kardeşim daha yeni başlamışsın boşuna çürütme kendini çok pişman olursun.
Y
yc929 ⭐ 15y
İnsanın canıyla oynaması ne kadar saçma değil mi? sigarayı bırak kardeşim daha yeni başlamışsın boşuna çürütme kendini çok pişman olursun.

Bilinçli insanlar hala var, ne güzel...
C
C4sinoRoyaL OP ⭐ 15y

yanlış anlama ben dalga geçmek istemedim

tamam şimdi sakinim 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: