Icerige atla
Extraloob

şifresini değiştirebilen varmı?(22.11.07)

· 14 Yanıt · 1.7K görüntüleme
S
suikastx OP ⭐ 19y
şifre değiştirebilen varmı gizli soru ile deniyorum değişmiyor herşey doğru bi yardım lütfen...saygılar
14 Yanıt
M
mumya307 ⭐ 19y
1 sn deniyim bi detective
M
MariJuanna ⭐ 19y
Joymax hacklendi diye duydum.Şifre değiştirme deneme.belki joymax güwenlik nedenleriyle Şifre değiştirmeyi kapamıştır.
M
mumya307 ⭐ 19y
degişmiyo
M
mumya307 ⭐ 19y

Joymax hacklendi diye duydum.Şifre değiştirme deneme.belki joymax güwenlik nedenleriyle Şifre değiştirmeyi kapamıştır.

ben denedim arkadaşa yardımcı olmak için ama inş. bişi olmaz
M
MariJuanna ⭐ 19y
Wala almanlar hacklemiş die duydum
Siz bidaha denemeyn yinede....
M
mumya307 ⭐ 19y

Wala almanlar hacklemiş die duydum
Siz bidaha denemeyn yinede....

inş. bişi olmaz saten normalde ugramam bile o siteye
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
Shocked bencede hacklenmişse kötü olur Crying or Very sad inş. düzelir allahtan şifre değiştirmek gibi bi durumum yok Neutral
O
Old School ⭐ 19y
Vay bea hacklendiğine göre Demek sitede açık falan mevcut bence herkes Adımlarına dikkat etsin Twisted Evil
H
HeLL_SpY ⭐ 19y
MADEM HACKLENDİ SAKIN KREDİ KARTIYLAN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN SİZİN İYİLİĞİNİZ İÇİN Wink
H
HosenberG ⭐ 19y
sifre deyisiyor daha yeni deistirdim saat 20:54 hack falan demissiniz öle bisey yok haber uydurma Mr. Green
S
stkral ⭐ 19y
bencede bunlar uydurma sro boya küpü (knight)gibi değil hacklensin
bildiginiz gibi joymax.com halen test asamasındaydı o sıralar o yuzden bir bug oluşmuştu ve sifre değişme kalkmıştı ama şimdi hiç bir sorun yok
yinede ben sifre değiştiremiyorum dersen bana ver ben değiştiririm Twisted Evil

tabi ki şaka yaptım arkadaşlar bazılarımız her duyduguna inanıyor lütfen kulaktan yayılma sözlere aldanmayın
D
Dampyre ⭐ 19y
ben değiştirdim..
ilk önce email adresinizi değiştirin sonra şifrenizi değiştirin Wink
E
Excrea ⭐ 19y
bende degistirdim dun we hicbir sorun yok... eger joymax hacklenseydi hersekilde bize duyurulurdu yetkililer tarafindan. oyunda gm ler tarafindan weya joymax.com / silkroadonline.net herhangi birinde duyurulurdu

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: