Icerige atla
Extraloob

şifremi unuttum

· 11 Yanıt · 1.5K görüntüleme
Z
zartullah OP ⭐ 18y
Lord_Sniper daki giriş şifremi unuttum adminden şifremi değiştirmesini istiyorum.
11 Yanıt
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Yetkili kişi sizinle ilgilenecektir.Eğer gelen kutusundaki son 3 mesajdan birini haturlıyorsanız şifreniz değişir. ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
buyurun ben yardımcı olayım nedir konu ?
Z
zartullah OP ⭐ 18y
okan abi beni hatırlarsın Lord_Sniper annem ameliyat geçirmişti yoğun bakımdaydı bende 1seneye yakın nete giremedim üzüntüden şimdi siteye geri döndüm ama Lord_Sniper ın şifresini unuttum yardım eder misin?
Z
zartullah OP ⭐ 18y
okan abi beni hatırlarsın Lord_Sniper annem ameliyat geçirmişti yoğun bakımdaydı bende 1seneye yakın nete giremedim üzüntüden şimdi siteye geri döndüm ama Lord_Sniper ın şifresini unuttum yardım eder misin?
A
Arcadia ⭐ 17y
yahu ne charlar gelip geçiyor bu kişilerin ellerinden sizin charınıza mı göz dikecekler ?
Z
zartullah OP ⭐ 18y
Bunun çözüm yolu zaten var.Eğer o üyeliğimin msn adresini unuttum diyorsan Ykp'den bakayım.1 senelik hesabını ancak böyle geri alırsın.Yok msn adresiminde şifresini unuttum dersen böyle devam edersin. 😉
ucp.php?mode=sendpassword

msn adresime girilmiyor mailto:[email protected] ıd hotmaile kayıtlı değildir diyor. site üzerinden değiştrebilir misinz?
A
Arcadia ⭐ 17y
Bunun çözüm yolu zaten var.Eğer o üyeliğimin msn adresini unuttum diyorsan Ykp'den bakayım.1 senelik hesabını ancak böyle geri alırsın.Yok msn adresiminde şifresini unuttum dersen böyle devam edersin. 😉

msn adresime girilmiyor mailto:[email protected] ıd hotmaile kayıtlı değildir diyor. site üzerinden değiştrebilir misinz?

hotmaile kayıtlı değil diyorsa sen msn adresini girerken e-postayı salladın galiba 🙄
K
Kobe ⭐ 19y

hotmaile kayıtlı değil diyorsa sen msn adresini girerken e-postayı salladın galiba 🙄

Üyelik aktivasyon istiyor. 🙄
A
Arcadia ⭐ 17y
😉
L
Tamam buldum saolun 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: