Icerige atla
Extraloob

Şifre ile ilgili

· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme
H
HeLL_SpY OP ⭐ 19y
heralde yeri burasıdır...

Benim Acc 'um var ama e-mail i bilmiyorum öğrenme yolum varmı?
13 Yanıt
D
drotalion ⭐ 19y
şifresini biliyormusun?
H
HeLL_SpY OP ⭐ 19y
şifresini biliyormusun?

unuttum işte ama

kullanıcı: adı
kullanıcı: soyadı,
kullanıcı: doğum günü
kullanıcı: gizli cevabı
kullanıcı: id sini biliyorum
D
drotalion ⭐ 19y
şifresini hatırlamaya çalış. O olmadan account a giriş yapamazsın.Durumda öyle olunca tabi accountan hangi mail adresini kulandığını hatırlayamazsın.
H
HeLL_SpY OP ⭐ 19y
şifresini hatırlamaya çalış. O olmadan account a giriş yapamazsın.Durumda öyle olunca tabi accountan hangi mail adresini kulandığını hatırlayamazsın.

işte şifresini bilmiyom her saat başı block oluyo 3 kere yalnılş girdiğimden joymax 'a mail atayım dicem adamların umrunda değil adamların
D
drotalion ⭐ 19y
yorumsuz...

gavurun anlamını öğren ondan sonra birdaha gavur yaz. Sitede takılan ve senin''gavur'' olarak adlandırdığın insanların olmadığı ne malum? takıldığın yabancı bir sitede allahın pis müslümanı diye biri yazarsa bu seni ne kadar rahatsız ederdi diye bir düşün ve bu foruma her gavur yazacağın zaman bunu birdaha düşün...

sana yakışmadı hellspy.
H
HeLL_SpY OP ⭐ 19y
yorumsuz...

gavurun anlamını öğren ondan sonra birdaha gavur yaz. Sitede takılan ve senin''gavur'' olarak adlandırdığın insanların olmadığı ne malum? takıldığın yabancı bir sitede allahın pis müslümanı diye biri yazarsa bu seni ne kadar rahatsız ederdi diye bir düşün ve bu foruma her gavur yazacağın zaman bunu birdaha düşün...

sana yakışmadı hellspy.

pardon ozamn
D
drotalion ⭐ 19y
bu konuda dikkatli ve duyarlı olalım.

joymax e mail atmanın birşeyi değiştireceğini zannetmem. Şifreni ya hatırlamaya çalış yada eğer char lvl ı düşüktüyse salla gitsin. Aç yeni char
H
HeLL_SpY OP ⭐ 19y
eee gittimi diyorsun şimdi çar???
D
drotalion ⭐ 19y
eee gittimi diyorsun şimdi çar???

ya şifreyi hatırlayacaksın, yada buzdolabında su varmı diye bakacaksın 👍
H
HeLL_SpY OP ⭐ 19y
var su onu içeyim ozaman 70 lvl çar giittiii
D
drotalion ⭐ 19y