heralde yeri burasıdır...
Benim Acc 'um var ama e-mail i bilmiyorum öğrenme yolum varmı?
Şifre ile ilgili
· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
şifresini biliyormusun?
şifresini biliyormusun?
unuttum işte ama
kullanıcı: adı
kullanıcı: soyadı,
kullanıcı: doğum günü
kullanıcı: gizli cevabı
kullanıcı: id sini biliyorum
şifresini hatırlamaya çalış. O olmadan account a giriş yapamazsın.Durumda öyle olunca tabi accountan hangi mail adresini kulandığını hatırlayamazsın.
şifresini hatırlamaya çalış. O olmadan account a giriş yapamazsın.Durumda öyle olunca tabi accountan hangi mail adresini kulandığını hatırlayamazsın.
işte şifresini bilmiyom her saat başı block oluyo 3 kere yalnılş girdiğimden joymax 'a mail atayım dicem adamların umrunda değil adamların
yorumsuz...
gavurun anlamını öğren ondan sonra birdaha gavur yaz. Sitede takılan ve senin''gavur'' olarak adlandırdığın insanların olmadığı ne malum? takıldığın yabancı bir sitede allahın pis müslümanı diye biri yazarsa bu seni ne kadar rahatsız ederdi diye bir düşün ve bu foruma her gavur yazacağın zaman bunu birdaha düşün...
sana yakışmadı hellspy.
gavurun anlamını öğren ondan sonra birdaha gavur yaz. Sitede takılan ve senin''gavur'' olarak adlandırdığın insanların olmadığı ne malum? takıldığın yabancı bir sitede allahın pis müslümanı diye biri yazarsa bu seni ne kadar rahatsız ederdi diye bir düşün ve bu foruma her gavur yazacağın zaman bunu birdaha düşün...
sana yakışmadı hellspy.
yorumsuz...
sana yakışmadı hellspy.
pardon ozamn
bu konuda dikkatli ve duyarlı olalım.
joymax e mail atmanın birşeyi değiştireceğini zannetmem. Şifreni ya hatırlamaya çalış yada eğer char lvl ı düşüktüyse salla gitsin. Aç yeni char
joymax e mail atmanın birşeyi değiştireceğini zannetmem. Şifreni ya hatırlamaya çalış yada eğer char lvl ı düşüktüyse salla gitsin. Aç yeni char
eee gittimi diyorsun şimdi çar???
eee gittimi diyorsun şimdi çar???
ya şifreyi hatırlayacaksın, yada buzdolabında su varmı diye bakacaksın 👍
var su onu içeyim ozaman 70 lvl çar giittiii
g.olsun dostum.
g.olsun dostum.
sağol
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap