Icerige atla
Extraloob

Şifre Değiştirmek Hayal Oldu

· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme
X
XxAcuNxX OP ⭐ 18y
account alırken hiçbir account satılamaz accounlar joymaxa aittir yazıyor Ama maillerinizi sallamayın diye bir uyarı göremiyorum ben nedense joymax oyunun içine etti

E-mail ini sallıyanlar şuan şifrelerini değiştiremiyorlar.

E-mail şifresini unutanlar şuan şifrelerini değiştiremiyorlar.

Bug reporttan küfür etmekten ellerim ağrıdı Ve hala serverlar full e-mail ini sallayıp şifresini değiştiremiyenler hala oyunda hala joymax a para kazandırıyosunuz.Adamların her tarafını kaldırdınız.
15 Yanıt
E
Exa ⭐ 17y
gerçekten ya çok charımı kaybettim -.-
W
Wajuka ⭐ 17y
Benim arkadaşım yüksek fiyatlara sattığı çarlarını şu an kolaylıkla geri aldı... artık gerisini siz düşünün
X
XxAcuNxX OP ⭐ 18y
joymax s*çtın batırdın küfür etmekten bıktım sen yemekten bıkmadın
X
XxAcuNxX OP ⭐ 18y
birtek benmi bu duruma düştüm ya yokmu başka kimse
Y
ycyycy ⭐ 19y
sen 😄
P
beyler bir sorum war mesela ben ıd msn gs biliyom ama msn pw bilmiyom bu artık geçersiz dimi artık msn korumaları yok eskisi gibi sadece msn war koruma yokk böleyse charımı geri alcam:D
E
Exa ⭐ 17y
bnde aynı durumdayım 150k spli charım gitti -.-
X
XxAcuNxX OP ⭐ 18y
beyler bir sorum war mesela ben ıd msn gs biliyom ama msn pw bilmiyom bu artık geçersiz dimi artık msn korumaları yok eskisi gibi sadece msn war koruma yokk böleyse charımı geri alcam:D

msn pw bilmiyorsan şifre değiştiremezsin geçmiş olsun
X
XxAcuNxX OP ⭐ 18y

benimde 81 lv nuker gitti
B
BaZinGa ⭐ 18y

bnm 850k sp li charın emaıl adresı sallamasyon 😄 sıfreyı benden baska bılen yok o konuda rahatım ama ilerde charıs stmak ıstersem satamam yada soyulursa devam edemem o chara. sanırım buna da bir telafi yöntemi getirilebilir. joymax neyı napacak artık çözemiyorum bekleyıp gorcez
O

bnm 850k sp li charın emaıl adresı sallamasyon 😄 sıfreyı benden baska bılen yok o konuda rahatım ama ilerde charıs stmak ıstersem satamam yada soyulursa devam edemem o chara. sanırım buna da bir telafi yöntemi getirilebilir. joymax neyı napacak artık çözemiyorum bekleyıp gorcez

Salladığın msni biliyorsundur,git öyle bir msn adsresi al,ben öyle yaptım 👍
S
SONBAHAR ⭐ 19y
saolasın joymax sayesinde charımı geri aldım
B
BaZinGa ⭐ 18y

.com yok sonunda 😄 örnegin su sekıl asdqwe@zzzsss
.com olmadan da aldırmıyor hesabı. alsan bıle oyle hesaplarda posta kutusu kullanılamıyor sadece msn gibi seylere gırerken ıse yarıyor.
X
XxAcuNxX OP ⭐ 18y
.com yok sonunda 😄 örnegin su sekıl asdqwe@zzzsss
.com olmadan da aldırmıyor hesabı. alsan bıle oyle hesaplarda posta kutusu kullanılamıyor sadece msn gibi seylere gırerken ıse yarıyor.
benim sallamasyonlu msn im hotmail.com ama kullanan birisi war 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: