Arkadaslar ben şifre değiştiriyorum ammavelakin giriş yaptıktan sonra e-mail adresime code gönderiyor codeyi girdikten sonra şifre değişikliği yapabiliyorum bu sadece bendemi oluyor Question
Normal seyrine nasıl dönerim yani yine gizli soru sormasını istiyorum ben Evil or Very Mad yardım pls herkese thx extrabeer extraokk
Bu id ve e-mail yazdıktan sonra gelen zımbırtı Confused
-Resim Silinmiş.
Buda e-maile gelen code
-Resim Silinmiş.
Konu kilit pls kimse yazmıyo Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mr. Green
//////// Şifre Değişikliği \\\\\\\\\\\
· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
herks bakıyor nedn bi yorum yapan yok Confused
KiLiTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
birisi cevap verene kadar bekletelim^^
birisi cevap verene kadar bekletelim^^
usta anlamadım gitti ya hiç mi bilen yok Confused
Hocam Sen Degistire Bildigine Dua Et.. Ben Sifre Sorunu Yüzünden 79 luk Charımı Kaybettim Joymax Bu Aralar Neyi Tam Yapıyoki Evil or Very Mad
Ben bu ekran ile karşılaşmıyorum joymax'ın sitesinden login oluyorum sonra gizli soru ile şifremi değiştiriyorum.
Evet şükür değiştirebiliyoruz sanada geçmiş olsun char soyulması calınması cok kötü bir durum Evil or Very Mad
ingilizcemiz olsa aslında hemen çözülür ama yok Sad
ingilizcemiz olsa aslında hemen çözülür ama yok Sad
O e-mail e gelen mail'de resme tıkla seni joymax sitesine yönlendirir. Gizli sorunun yanıtını ve o kodu oraya yazdıktan sonra şifre değiştirebilirsin. Wink
O e-mail e gelen mail'de resme tıkla seni joymax sitesine yönlendirir. Gizli sorunun yanıtını ve o kodu oraya yazdıktan sonra şifre değiştirebilirsin. Wink
iyi ama hacım bana gizli soru sormuyor ki meret Laughing Question
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap