Icerige atla
Extraloob

Şifre Alarmı !!!

· 23 Yanıt · 1.8K görüntüleme
CreddyTitans
CreddyTitans OP ⭐ 17y
Selam Biricik Extraloob Ailesinin Değerli Üyeleri....

Arkadaşlar benim coook büyük bir sorunum var.Kız arkadasım Facebook adresinin şifresini bana vermiyor.Kesinlikle görmemi istemediği bir durum var ve bir hayli canım sıkkın.Yok mudur KeyLogger dan anlayan veya başka bir yöntemle bu facebook şifresini bulmanın yolu ? Sizlere Güveniyorum , Teşekkürler 😘 😘 😘
23 Yanıt
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Bunu düşünmüşsündür başlığı açarken 😁
+16 dikkat kufur içerir :D
edit.
O
Onitsuka ⭐ 17y
Aahhaah Video süper 😊

Bende de antivirüs programı yok 😊 Delikanlı adam kullanmaz
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Niye versin ki facebook şifresini. Kişisel bir şey sonuçta. Facebook bir hesabı bir şahıs kullansın diye yapmış, bir eş değil
CreddyTitans
CreddyTitans OP ⭐ 17y
Niye versin ki facebook şifresini. Kişisel bir şey sonuçta. Facebook bir hesabı bir şahıs kullansın diye yapmış, bir eş değil

Abi sevgilim benden bişey saklıyorsa benim bilmeye hakkım yok mu ya daral:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Abi saklıyorsa diyorsun saklıyorsa yok tabi 😄 Şifresini vermemesi de bir şey saklıyor olarak nitelendirmen yanlış yani benim facebookumda hiç bir şey yok, geyik muhabbeti. Ama yine de şifremi niye vereyim kimseye, sevgilime bile vermem (zaten yok)

Diğer yöntemlere gelince turkojan diye ücretsiz bir keylogger vardı. Tabi bir exeye bulastırıp vs. atman lazım sevgiline, o da çalıştıracak ve şifresini alacaksın.
Ufck
Ufck ⭐ 16y

Facebook yüzünden bir çok aile dağılıyor ve ilişki bitiyor . aslında en iyisi kullanmamak.

Haklısın bu benimde başıma geldi ve ayrıldım güven meselesi çok önemlidir ilişkide. ama sanmam hack vs programının işine yarıyacağını.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Facebook yüzünden bir çok aile dağılıyor ve ilişki bitiyor . aslında en iyisi kullanmamak.

Vay aga facebookta neler dönüyormuş. Biz 3-5 foto paylaşıp geyik yapalım anca 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Extraloob'ta o tarz programları paylaşmayı bırak linki bile yasaktır
Spoiler
ps:bil istedim 😁
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
edit.

Hacım sende dozunu kaçırma lütfen küfür olurda bu kadar olmazki
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
edit.

Global mod on sick1 whiteangel
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
edit.

Global mod on sick1 whiteangel

[horny21
C
Crusade ⭐ 18y
Ayrılıkların %80i bundan kaynaklanir.Erkekle konustugunu görür ve kavga çıkar 😄
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Tamam hepiniz haklısınız facebook olayı çok gereksiz birşey bilimsel verileride var ama arkadaşın sıkıntısına gelince kişisel görüşümü söylüyorum demekki kavasında sana karşı ciddi bişeyler yok birden fazla erkekle konuşuyor olabilir şifresinide vermiyorsa zorlama herkes verdiği kadar değer alır dersin zamanı gelince diye düşünüyorum ☕
X
Xperyon ⭐ 15y
Sevgili ile evlilik kavramını karıştırmayalım ve evlilik bir tasmadır bunuda unutmayalım 😎
Z
Zippy ⭐ 15y
Tamam hepiniz haklısınız facebook olayı çok gereksiz birşey bilimsel verileride var ama arkadaşın sıkıntısına gelince kişisel görüşümü söylüyorum demekki kavasında sana karşı ciddi bişeyler yok birden fazla erkekle konuşuyor olabilir şifresinide vermiyorsa zorlama herkes verdiği kadar değer alır dersin zamanı gelince diye düşünüyorum ☕

🤝
F
frityus ⭐ 17y
Abi her şeyi kendi bakış açınla bakma belki çok yakın arkadaşıyla özel bir şey konuştu ve silmemesi gerekiyor ? Zaten verecek olsa mesajları silerde verir ?

Ps:Ben olsam hiç acımam alırdım 😄
L
Lordzek ⭐ 16y
Ben direk kim olduğunu öğrenip dövüyorum-z 😄
CreddyTitans
CreddyTitans OP ⭐ 17y
Sağolun beyler sorunu çözdüm.

Ben direk kim olduğunu öğrenip dövüyorum-z :D

Sonuç aynen öyle oldu gerçi çok bişey yapmadım topun tekiymiş biraz bağrındım ağlamaya başladı biggrint1 biggrint1 sevgilime dedim allah kahretmesin al konuş. 😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kızlar zaten nedense böyle topları çok seviyorlar, neredeyse hepsinin bir top arkadaşı var anlam veremiyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: