Icerige atla
Extraloob

Sıfır araç tavsiyeleriniz

· 16 Yanıt · 2.5K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Herkese selamlar. Allah nasip ederse sıfır bir araç almayı düşünüyorum. Babam engelli, ötv ödemeden araç alma gibi bir avantajım var. Yani liste fiyatının 40% altına alabiliyorum aracı. Araç kredileri nasıl olur, ne kadar peşinat verilir hiç bir fikrim yok. Aylık olarak 2.500 TL gibi bir ödeme yapabilir durumdayım araç kredisine. ,

Şimdi gelelim esas konuya... Biraz kafam karışık hangi aracı almam gerektiği konusunda. İlk etapta VW Golf, Seat Leon ve Opel Astra K bu araçlar arasında gidip geliyordum bir kaç haftadır. Liste fiyatları 1.4 Benzin full paket 125 - 150 beygir triptonic araçlar için 200 civarı. Marka olarak, motor gücü ve sıkıntı çıkartmayacak, kasası sağlam araç tavsiyeleriniz bekliyorum.

Ayrıca peşinatsız sıfır araç alınabiliyor mu onu da sorayım 😁

Şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarını esirgemeyen herkese. ❤️
Special thx to Flexi
16 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Peşinatsız kredi alamazsın.
bluesman
bluesman ⭐ 17y
Audi A3 Sportback
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
3 ununde sorun cikarma ihtimali(yag yakma vs) var fakat buyuk capli birsey kolay kolay olmaz iyi bakarsan, yagi da dert etmezsen. 3 u arasinda kalsam ben ne alirdim dersem araci cok zorlamayacagini varsayarsam tip onemli dersen golf/leon, ki ben golf derim fiyatina gore. Her halukarda ama leonu astranin onune koyardim, surus onemli ben yeri gelir zorlarim dersen direk golf diger ikisi beklentini vermez. Guzel lastikle fena tutmuyor golf, eski rwd 116 olsa direk derdim de hem fwd olmus hem de fiyatlar sacma sapan olmus
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Devlet teşviği ile Toyota Hibritleride düşünebilirsin. O yazdığın arabalardaki performansı vermez tabi 😄 😄 😄
RanstaMonsta
Golf seçerdim.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
ÖTV indiriminden ötürü araç fiyatında aşırı bir indirim olmaz.

Hyundai Kona 2019 full paket
Super
Super ⭐ 13y
Megane 4 HB . Başka arabaya bakmana gerek yok 😁
.NET
.NET ⭐ 19y
Arkadaşımda dizel otomatik Golf 7 var. Araçta şanzıman arızası çıktı. 13.500 TL gibi bir meblağ sonucu 2 haftadır serviste. İşletme maliyeti yüksek, ancak konfor orta seviyenin üzerinde, özellikle "tok kapı sesi" ile.
Seat Leon'un parça kalitesi bir Golf seviyesinde değil. Plastik ağırlık daha fazla. Motor performansı bu sınıftaki araçlarla kıyaslayınca tatminkar; ancak artık günümüzde yapılan çoğu araç bastın mı gidiyor, önemli olan durabilecek mi...
Audi, Mercedes, BMW gibi her ne kadar a3, a180 ya da 1.16 gibi giriş kasalara bakılsa da premium segment araçların işletme maliyetleri fazla yüksek. Değer mi? Tartışılır. Annemin 1.16'sının rutin 15 bin bakımına döviz bu kadar yükselmemişken 1500TL istemişlerdi. Kapıları açıp kilitleyince dörtlüler yanmıyordu, beyin değişmesi gerek denildi. Sonuç: Çıkma beyin 3000TL.
Opel kullanan arkadaşım halinden gayet memnun. Son makyaj sonrası Opel kendini baya geliştirmiş. Ancak bilgim pek fazla yok.
Ben megane 3 coupe kullanıyorum. Megane nispeten memnun ediyor. Parçası bol, servis ağı yaygın.

Performans, güvenlik, servis yaygınlığı, parça vs vs araştırma yaparken göz önünde bulundurulması gereken birçok etken var. Umarım güzel bir tercih yaparsın Gökhan 🤙
[F New]Solo Gitarist
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Golf ve seat leon'da dsg şanzımandan kaynaklanan kronik hatalar var bunlardan birini alacaksan manuel tercih et,eğer otomatik istiyorsan uzak dur. İstersen bir hondaya bakın fiyatları diğerlerinden daha uygun ve cep yakacak arızaları yok. Şanzımanı sağlam,yakıt tüketimi az denebilecek bir seviyede sadece bakımdan bakıma götürebileceğin bir araç. Ayrıca sade benzinli düşünme benzin fiyatlarının bariz artışından sonra cebi inanılmaz yakıyor,yoğun trafikli şehirlerde daha sıkıntı. En sağda bulunan fiyat hurda teşviki ile düşüyor.
Barzo
Barzo ⭐ 19y
leon teneke gibi araba hız yaparsan intihara gidersin genç işi arabayı bi yere kadar kullanırsın ama oturaklı arabalar hem genci hemde orta yaşı kaldırır sana tavsiyem Renault TALISMAN 🤘

edit: golf düşünecek kadar paran varsa mercedes grubunada yönelebilirsin
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Ben de honda bak derim, madem golf civarı düşünüyorsun..
.NET
.NET ⭐ 19y
Hondaların Türkiye'de üretilen son serisinde kronik problem olduğu söyleniyordu bilgisi olan var mı 😱
[F New]Solo Gitarist
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

Hondaların Türkiye'de üretilen son serisinde kronik problem olduğu söyleniyordu bilgisi olan var mı 😱

2017 modellerinin c sütununda göçük meydana geliyordu,onuda diğer modellerde düzelttiler. Göçük oluşan araçlarda içi doldurularak çözülüyor.
.NET
.NET ⭐ 19y

2017 modellerinin c sütununda göçük meydana geliyordu,onuda diğer modellerde düzelttiler. Göçük oluşan araçlarda içi doldurularak çözülüyor.

Tşk 💃
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Golf ve seat leon'da dsg şanzımandan kaynaklanan kronik hatalar var bunlardan birini alacaksan manuel tercih et,eğer otomatik istiyorsan uzak dur. İstersen bir hondaya bakın fiyatları diğerlerinden daha uygun ve cep yakacak arızaları yok. Şanzımanı sağlam,yakıt tüketimi az denebilecek bir seviyede sadece bakımdan bakıma götürebileceğin bir araç. Ayrıca sade benzinli düşünme benzin fiyatlarının bariz artışından sonra cebi inanılmaz yakıyor,yoğun trafikli şehirlerde daha sıkıntı. En sağda bulunan fiyat hurda teşviki ile düşüyor.

Hakkaten ya, aklıma civic niye hiç gelmedi? Halbuki her gün trafikte her gördüğüm civic için "öff ulan dehşet araba yauv" diyorum. Fiyatları benim düşündüğüm ortalamayla yakın zaten. Civic olabilitesi yüksek evet.

@excl

40% inidirim oluyor sıfır araçta, 200 liraysa 120'ye alıyorsun işte.
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: