Icerige atla
Extraloob

Sıcak Kalpler - Zombi Filmi-Tavsiye

· 7 Yanıt · 4.9K görüntüleme
B
Ben de OP ⭐ 17y
Fragmanını izledikten sonra ve filmi izlemeden önce aşırı ön yargıyla yaklaştım filme. Çünkü genel olarak zombi filmleri 1-2 tane film hariç tırt oluyordu. Özellikle " aşk " üzerine bir zombi filmi düşününce insanın gülesi geliyor.

Ancak bu film tüm ön yargılarımı yıktı diyebilirim.Gerek kostüm ve makyajıyla, gerek konusu ve içeriğiyle kısaca her şeyiyle; bu adından söz ettiren ve unutulmayan bir kaç zombi filmi arasında kesinlikle yer alacak.Hiç sıkılmadan bir çok kez izleyebilirim. Herkese de tavsiye ederim. Zaten bunun için buraya, bu konuyu açtım 😁

7 Yanıt
T
tenpanter ⭐ 17y
Dostum zombi filmi demişsin ama bu komedi filmi.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
En son romantik icerikli zombi olarak Rec 3 u izlemistim hayatimda izledigim en kotu film olma ozelligini koruyor, neredeyse rec serisinden sogutuyordu beni.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
B
Ben de OP ⭐ 17y
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dostum zombi filmi demişsin ama bu komedi filmi.

Benim için içinde zombi olan her film, zombi filmidir 😁 😁

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
En son romantik icerikli zombi olarak Rec 3 u izlemistim hayatimda izledigim en kotu film olma ozelligini koruyor, neredeyse rec serisinden sogutuyordu beni.

Rec serisi çok bozdu kendini, nedense seriye giden çoğu film bozuyor. O ilk tadı vermiyor 🙄 🍿
C
imdb puanı 7.4 olduğuna göre boş film olduğunu sanmıyorum. Bakalım bu tarz filmleri sevmiyorum iyi yapamadıkları için. Ama bunu indirmeye başladım 😄
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y

olum ben onun o son sahnesinde cok duygulu anlar yasamistim sadnessla1
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi

olum ben onun o son sahnesinde cok duygulu anlar yasamistim sadnessla1

Ben 1. ve 2. filmin adını kullanıp, böyle saçma bir yapımla karşıma çıkmalarından dolayı çok sinirlenmiştim gözüm dönmüştü adeta 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: