Fragmanını izledikten sonra ve filmi izlemeden önce aşırı ön yargıyla yaklaştım filme. Çünkü genel olarak zombi filmleri 1-2 tane film hariç tırt oluyordu. Özellikle " aşk " üzerine bir zombi filmi düşününce insanın gülesi geliyor.
Ancak bu film tüm ön yargılarımı yıktı diyebilirim.Gerek kostüm ve makyajıyla, gerek konusu ve içeriğiyle kısaca her şeyiyle; bu adından söz ettiren ve unutulmayan bir kaç zombi filmi arasında kesinlikle yer alacak.Hiç sıkılmadan bir çok kez izleyebilirim. Herkese de tavsiye ederim. Zaten bunun için buraya, bu konuyu açtım 😁
Sıcak Kalpler - Zombi Filmi-Tavsiye
· 7 Yanıt · 4.9K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Dostum zombi filmi demişsin ama bu komedi filmi.
En son romantik icerikli zombi olarak Rec 3 u izlemistim hayatimda izledigim en kotu film olma ozelligini koruyor, neredeyse rec serisinden sogutuyordu beni.
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Benim için içinde zombi olan her film, zombi filmidir 😁 😁
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rec serisi çok bozdu kendini, nedense seriye giden çoğu film bozuyor. O ilk tadı vermiyor 🙄 🍿
Dostum zombi filmi demişsin ama bu komedi filmi.
Benim için içinde zombi olan her film, zombi filmidir 😁 😁
En son romantik icerikli zombi olarak Rec 3 u izlemistim hayatimda izledigim en kotu film olma ozelligini koruyor, neredeyse rec serisinden sogutuyordu beni.
Rec serisi çok bozdu kendini, nedense seriye giden çoğu film bozuyor. O ilk tadı vermiyor 🙄 🍿
C
CherryBrandy
⭐ 18y
imdb puanı 7.4 olduğuna göre boş film olduğunu sanmıyorum. Bakalım bu tarz filmleri sevmiyorum iyi yapamadıkları için. Ama bunu indirmeye başladım 😄
sweetCHIEF
⭐ 17y
olum ben onun o son sahnesinde cok duygulu anlar yasamistim sadnessla1
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ben 1. ve 2. filmin adını kullanıp, böyle saçma bir yapımla karşıma çıkmalarından dolayı çok sinirlenmiştim gözüm dönmüştü adeta 😄
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiEn son romantik icerikli zombi olarak Rec 3 u izlemistim hayatimda izledigim en kotu film olma ozelligini koruyor, neredeyse rec serisinden sogutuyordu beni.
Ben 1. ve 2. filmin adını kullanıp, böyle saçma bir yapımla karşıma çıkmalarından dolayı çok sinirlenmiştim gözüm dönmüştü adeta 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap