Icerige atla
Extraloob

Shutetsu Offering Dance -PJL PLUTO- 100lw bowman 98-100 set

· 23 Yanıt · 2.4K görüntüleme
23 Yanıt
X
Xenas ⭐ 19y
uhahahaha panjinlian power xDD
C
cLonny ⭐ 18y
helal kardeşime patlatmış offeringi adamın kafasına xD
T
Tengrİ OP ⭐ 19y
Havada PJL kokusu var xD action dedigin bole olur 😄
J
JbS ⭐ 17y
O_O süperrr
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
güzel bir görüntü oluşmuş
I
Intensify ⭐ 18y
güzel bir görüntü oluşmuş
B
uuuuuuuuuuuuuuuu bu noob nasıl vurdu onu xD

GZ cio 😉
M
aaah ah hep bi cleric carım olsun istemişimdir sırf bu vuruş için tebrik ederim 😘
BreathLess*
tebrik ederim güzel ^^ 👍
S
ben sıze katılmıyorum damage baya ezık şahsı fıkrım 184k yıyen 3dgrılık bır garment elbısesınden bellı 90+ bowcu 18k yemıs o adamın daha 2 katı hpsı var bırıde 236k yemıs begenmek kadar begenmemekde dogal bırsey^^ kotu damage

Benimde şahsi görüşüm arkadaşın gibi.

ama skill ss alma zamanıncok hoş bi şey cıkarmış ortaya 😊
X
Xenas ⭐ 19y
ben sıze katılmıyorum damage baya ezık şahsı fıkrım 184k yıyen 3dgrılık bır garment elbısesınden bellı 90+ bowcu 18k yemıs o adamın daha 2 katı hpsı var bırıde 236k yemıs begenmek kadar begenmemekde dogal bırsey^^ kotu damage

ama skill ss alma zamanıncok hoş bi şey cıkarmış ortaya :)

Damage ezikmi ? beğnenmeye bilirsin damage ezik lafına katılmıyorum niye diyecek olursan 100 lwl bowcuya vurulmuş bir damage diğer yan taraftakiler ise sekenler sadece o 18k gelen damageye eğer o bowcuya offering vurulmuş olsaydı 200k+ rahat vururdu merak etme 👍 al buda benim çektiğim aynı ss'nin yandan görünüşü.
- Resim Silinmiş.
P
PowerInMe ⭐ 17y
adam khaklı mavi yanılıyon bence 2.ci resimde çok net neyin ne oldu süper kardeşim devam
X
Xenas ⭐ 19y
adam khaklı mavi yanılıyon bence 2.ci resimde çok net neyin ne oldu süper kardeşim devam

🍺 👍
C
cLonny ⭐ 18y

Damage ezikmi ? beğnenmeye bilirsin damage ezik lafına katılmıyorum niye diyecek olursan 100 lwl bowcuya vurulmuş bir damage diğer yan taraftakiler ise sekenler sadece o 18k gelen damageye eğer o bowcuya offering vurulmuş olsaydı 200k+ rahat vururdu merak etme 👍 al buda benim çektiğim aynı ss'nin yandan görünüşü.
- Resim Silinmiş.

adam noktayı koymuş ^^ başka itiraz eden varsa bi kaç offering resimleri daha koyalım? 😁
B
zhahhaha noobie erdi sen çok konusma :D:D o offeringi sana vurmadı iyiki 😉
T
Tengrİ OP ⭐ 19y

mavii anlaşılan resmi anlamamışsın yada eksik bilgiye sahipsin ☕ (offering v.b alan vuruşlarının 3 kişiden sonra düşük geldigini herkezin bildiğini sanıyodum.. YANILIYOMUŞUM 😈 😈 😎 😎 )
T
Tengrİ OP ⭐ 19y

Zırt Bingo.. Al birini vur ötekini 😈 😈
C
CaRPe DieM ⭐ 17y

o ışıkta o göz helal valla ben göremedim ama 😁
D
desTibaa ` ⭐ 17y
tebrikler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: