Shutetsu Offering Dance -PJL PLUTO- 100lw bowman 98-100 set
· 23 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
uhahahaha panjinlian power xDD
helal kardeşime patlatmış offeringi adamın kafasına xD
Havada PJL kokusu var xD action dedigin bole olur 😄
O_O süperrr
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
güzel bir görüntü oluşmuş
güzel bir görüntü oluşmuş
B
bLoodSuckeR
⭐ 18y
uuuuuuuuuuuuuuuu bu noob nasıl vurdu onu xD
GZ cio 😉
GZ cio 😉
M
Mr_Poseidon
⭐ 19y
aaah ah hep bi cleric carım olsun istemişimdir sırf bu vuruş için tebrik ederim 😘
BreathLess*
⭐ 17y
tebrik ederim güzel ^^ 👍

S
ShapeShifter
⭐ 18y
ben sıze katılmıyorum damage baya ezık şahsı fıkrım 184k yıyen 3dgrılık bır garment elbısesınden bellı 90+ bowcu 18k yemıs o adamın daha 2 katı hpsı var bırıde 236k yemıs begenmek kadar begenmemekde dogal bırsey^^ kotu damage
Benimde şahsi görüşüm arkadaşın gibi.
ama skill ss alma zamanıncok hoş bi şey cıkarmış ortaya 😊
ben sıze katılmıyorum damage baya ezık şahsı fıkrım 184k yıyen 3dgrılık bır garment elbısesınden bellı 90+ bowcu 18k yemıs o adamın daha 2 katı hpsı var bırıde 236k yemıs begenmek kadar begenmemekde dogal bırsey^^ kotu damage
ama skill ss alma zamanıncok hoş bi şey cıkarmış ortaya :)
Damage ezikmi ? beğnenmeye bilirsin damage ezik lafına katılmıyorum niye diyecek olursan 100 lwl bowcuya vurulmuş bir damage diğer yan taraftakiler ise sekenler sadece o 18k gelen damageye eğer o bowcuya offering vurulmuş olsaydı 200k+ rahat vururdu merak etme 👍 al buda benim çektiğim aynı ss'nin yandan görünüşü.
- Resim Silinmiş.
adam khaklı mavi yanılıyon bence 2.ci resimde çok net neyin ne oldu süper kardeşim devam
adam khaklı mavi yanılıyon bence 2.ci resimde çok net neyin ne oldu süper kardeşim devam
🍺 👍
Damage ezikmi ? beğnenmeye bilirsin damage ezik lafına katılmıyorum niye diyecek olursan 100 lwl bowcuya vurulmuş bir damage diğer yan taraftakiler ise sekenler sadece o 18k gelen damageye eğer o bowcuya offering vurulmuş olsaydı 200k+ rahat vururdu merak etme 👍 al buda benim çektiğim aynı ss'nin yandan görünüşü.
- Resim Silinmiş.
adam noktayı koymuş ^^ başka itiraz eden varsa bi kaç offering resimleri daha koyalım? 😁
B
bLoodSuckeR
⭐ 18y
zhahhaha noobie erdi sen çok konusma :D:D o offeringi sana vurmadı iyiki 😉
mavii anlaşılan resmi anlamamışsın yada eksik bilgiye sahipsin ☕ (offering v.b alan vuruşlarının 3 kişiden sonra düşük geldigini herkezin bildiğini sanıyodum.. YANILIYOMUŞUM 😈 😈 😎 😎 )
Zırt Bingo.. Al birini vur ötekini 😈 😈
C
CaRPe DieM
⭐ 17y
o ışıkta o göz helal valla ben göremedim ama 😁
D
desTibaa `
⭐ 17y
tebrikler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap