X Xenas OP ⭐ 19y 17 yil once #1 To be continued ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
V ViruS_ ⭐ 19y 17 yil once #2 kaç vuruşta kestin o ısyutaru yu 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H h&a ⭐ 19y 17 yil once #3 aliskanlik yapti kesmeden duramiyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 17 yil once #4 kaç vuruşta kestin o ısyutaru yu :DBilmem Saymadım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 17 yil once #5 aliskanlik yapti kesmeden duramiyoHerkes bıkar ben Bıkmam kesmekten 😄 hoşuma gidiyor hergünde illaki birşeyler keserim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Torquel ⭐ 19y 17 yil once #6 İtin adı hosmus ama xbow ne yapcan 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 17 yil once #7 İtin adı hosmus ama xbow ne yapcan :DO arkadaşın it Kasıom onu ben 😄 Benim it vardı 86 level No name çok anımız geçmişti onunla 😄 zamanında isy bile kestirmiştim ona ama Soyulduğumda almışlar onuda ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A anndriy ⭐ 19y 17 yil once #8 kaç ayda yılda 90 lvl oldun ve ne kadar apra harcadın TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 17 yil once #9 kaç ayda yılda 90 lvl oldun ve ne kadar apra harcadınBilmem hiç hesaplamadım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lord_Sniper ⭐ 18y 17 yil once #10 en falza kaç sp olduğunu hesapladığını hesapladın mı bununda cvp hiç hesaplamadım :PPPP TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil