Mr. Green biraz yattm ama neyse xD
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş. Mr. Green
[ShadowTR]killed Tiger Girl from Tiger Mountain xD
· 23 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
bu lvlde nasıl yattın lol Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
neyse tebrikler Twisted Evil Twisted Evil
pill yoksa ve charda npc armor olursa yatıyormuş böyle xD Zaten arkadasın charı Twisted Evil
basLik süper popcorn
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
ark zombi yediğinde can basmış olabilir yada cape ile dalmış olabilir neden rencide edici laflar söylüyorsunuzki
:d nasıl mldün len:d:D:D:D::D:D:D:D:D
tbrkler. bende 69da zombie yemiştim ama pill'im wardı Very Happy kullandım ve yırttım Very Happy
lol 61 lvl isu kesiyor ve yatmıyor sen tg de bile yatıyon ezik char Neutral
lol 61 lvl isu kesiyor ve yatmıyor sen tg de bile yatıyon ezik char Neutral
Yorumsuz Twisted Evil
lol noob ezik
Evet ya Bu Nasıl Yapmış 😊 Anlamadım Bence Sen BU Charı yada Oyunu Bırak 😊 Lvl 61 böle olursa ohoo
Bunun olması normal çünkü zombie statusde hp pot basarsan 1 hp kalır eğer arkadaş auto potu %90-95 gibi ayarladıysa hemen hp basmıştır ve resimdeki manzara Twisted Evil ama bence noobluk tgye pillsiz gelmek kahvekeyfi
+100 bi ara bended öle olmuştu pill siz gittim ama yatmadım nedense
Bunun olması normal çünkü zombie statusde hp pot basarsan 1 hp kalır eğer arkadaş auto potu %90-95 gibi ayarladıysa hemen hp basmıştır ve resimdeki manzara Twisted Evil ama bence noobluk tgye pillsiz gelmek kahvekeyfi
Bende bi kere pillsiz gitmişim farkında olmadan, Tg kucağıma düştü kestim tabi Cool ss aldım kesince ss e bi bakayım dedim hp 5500e inmiş(full stryim) Twisted Evil diyorumm nası olmuş bu ya meğer pill yokmuş bende kahvekeyfi
_
___CrAzY___
⭐ 19y
uheuehuehueh la nası öldün ölee :S:S
bn bi kere lv 36 kesmiştim onda zombie yemiştim ölmüştüm ama bn kendimi anladım 36 dıydım ama sen 61 sin :S:S:S:S:S
bn bi kere lv 36 kesmiştim onda zombie yemiştim ölmüştüm ama bn kendimi anladım 36 dıydım ama sen 61 sin :S:S:S:S:S
zombie oldugu an elmle bastım hp 1 e indi bak bunu bilmiodum Mr. Green En mantıklı cvbı verdigin içnde tşkkür ederm Twisted Evil
Not: Char bnm deil xD
tbr. nası yattın yaa
valla helal olsun tarihi geçtin bu ss le .. Aman cerberus a gitme tek yersin Very Happy
nsl yattın yaf ben 48 lv de yatmadım pilsizde olsan nsl yatacn ama %100 mü yaptın naptın zombi yedin hemen bumm:D:D:D heralde öldüğünde orda durmadın:$ acıklı ama güzel bir tablo daha ne diyelim Twisted Evil
nsl yattın yaf ben 48 lv de yatmadım pilsizde olsan nsl yatacn ama %100 mü yaptın naptın zombi yedin hemen bumm:D:D:D heralde öldüğünde orda durmadın:$ acıklı ama güzel bir tablo daha ne diyelim Twisted Evil
zombie yken pill yoksa elle pota bastıgında hp 1 e düşüyomus.Ondan yatmısım Mr. Green
X
XipeHocter
⭐ 19y
bu lvl de 15 in canavarında yatmak büyük bi başarı helal olsun. bence bu ss yi hiç koymasan daha iidi utanacak resmi övünerek koyuyosun Rolling Eyes
Zombie Die Bir Şey Var Heralde Tiger Girl Vurunca Yatmadı 1-2 Vurur Nasıl Yatsın Büyük İhtimal Otomatik Potu Kapatmayı Unutmuş Zaten Ordada 9 da Pot Var Pill de Yok Eee Can Basmıştırr ... ! Tepmiştir Geriye
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap