Bugün uzun zamandır konuştuğum ve gerçekten sevdiğim biri , teklifimi kabul etti... Babaaaaaaa nerdesinnn çok mutluyummmmmm nese: nese: makara: 🎅 🎭
bu mutluluğu paylaşmak istedim çok görmeyin lütfen 😜
Seviyorum Onu ..
· 37 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
37 Yanıt
Bugün uzun zamandır konuştuğum ve gerçekten sevdiğim biri , teklifimi kabul etti... Babaaaaaaa nerdesinnn çok mutluyummmmmm nese: nese: makara: 🎅 🎭
bu mutluluğu paylaşmak istedim çok görmeyin lütfen :P
H.o ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
H.o ❤️ ❤️ ❤️ ❤️
😘 😘 ❤️
Hay Canını yiyim senin. 😆
Aşk güzel şeydir bak insanı ne kadar çok mutlu ediyor dimi ?
Hayırlı olsun Brocan... İnşallah hep mutlu olursunuz.
Hay Canını yiyim senin. 😆
çok çok çok çok teeşekkürlerr brooooo 😘 😘 inşallahhh hep mutlu oluruz 🙏
Öncelikle hayırlı olsun,birlikteliginiz bozulmasın insallah ❤️ Pek yasamadım ama 1-2 ay sonra psiko manyak olacagında gercek birsey olarak gözüküyor 🤝 makara: makara: 😘
Hayırlı olsun kardeşim zaten sana vermiyecek kızın aklına şaşarım 😈
Benimde 9 aydır sevdiğim kız çok yakın bir arkadaşımla çıkmaya başladı çok kötüyüm :/
Benimde 9 aydır sevdiğim kız çok yakın bir arkadaşımla çıkmaya başladı çok kötüyüm :/
Special thx to Flexi I
Ic4I*ClassSonic
⭐ 19y
Öncelikle hayırlı olsun,birlikteliginiz bozulmasın insallah ❤️ Pek yasamadım ama 1-2 ay sonra psiko manyak olacagında gercek birsey olarak gözüküyor 🤝 makara: makara: 😘
katılıyorumm yaşadım :))
O cok yakin arkadasin sevdigini bilmiyo muydu? 🙄
Malesef evet.
Special thx to FlexiHayırlı olsun kardeşim zaten sana vermiyecek kızın aklına şaşarım 😈
Malesef evet.
Ve sen halen en yakin arkadasim mi diyosun... 😱 Billdigin serefsizmis(kusura bakmayin) sin:
Gökhanım takma be bro.. eskileri hatırlasana.. ne dertleşirdik.. bak şimdi mutluyum. hepsi gelip geçer. onemli olan doğru kişiyi bulmak <3
aşk güzeldir hatunun ilk elini tutmak sıcaklığı hissetmek sonrasında gelen öpücükler oynaşmalar cilveler çok cicidir mutlulukar canımcım 😁 😘
ço ço ço ço ço çokkkkk teşekkürler babaaa 😁 ❤️ ❤️ 🙏 🤘
Gökhanım takma be bro.. eskileri hatırlasana.. ne dertleşirdik.. bak şimdi mutluyum. hepsi gelip geçer. onemli olan doğru kişiyi bulmak <3
yok bro zaten yazıklar olsun dedim ikisinede arkama bile bakmadım her nekadar acı çeksemde beni takmayanı ben "ÇOKTA FİFİ" der geçerim.
Special thx to FlexiMsn gel.
Msn gel.
Format attım 5 dk beklicen 😁
Special thx to FlexiMsn gel.
Format attım 5 dk beklicen 😁
Tamam hadi pray:
Emin ol oda seni seviyordur. Hep mutlu kalın 😘
Teşekkürler <3
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap