Icerige atla
Extraloob

Sevgiliye Alıncak Hediyeler?

· 18 Yanıt · 2.4K görüntüleme
S
SaIideJaraRufu OP ⭐ 19y
Evet Beyler Sevgilime Alcak Bi Hediye Arıyorum Özel Bi Gün Degil...Sizce Ne Alıyım?
18 Yanıt
S
SnowFlake ⭐ 18y
Gir bir alışveriş sitesine karıştır ötesini berisini "aaaa bu tam aşkıma göre" dediğini ekle sepete xD
Ps: Kızın zevklerini bilmeden yorum yapamam güzelim 🍿
stalebug
stalebug ⭐ 19y
iyi bir parfüm,çiçek veya kolye tarzı şeyler alabilirsin
S
SaIideJaraRufu OP ⭐ 19y
Kolye Alıyım Filan Diorum Ama Gümüş İstemiorum Sevmiorum Anlamlı Bsey Arıyorum?
X
Xanthos ⭐ 19y
Sevgiline en güzel hediye beklemediği bir anda, hiç yapmadığınız bir şey yapmak için sürpriz yapıp kolundan tutup götürmek olur.Hayatı akışına bırakmak gibi.
hemen maddiyat düşünme hediye almak için.manevi hediyeler unutulmaz,kaybolmaz.
K
kronos24 ⭐ 18y
-o--o--
/|\/|\--
-/\-/\--

Biri Erkek Biri Kız oLmak üzere bu ve bunun gibi guzeL kolye cesıtlerı var nettende buLabılırsın..

ps = 2dk da guzeL cizdim^^ama naptımsa kayıyor kendılıgınden..
A
axa3Lia ⭐ 18y
bence sevgili tshrtleri var onlardan alın
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Evet Beyler Sevgilime Alcak Bi Hediye Arıyorum Özel Bi Gün Degil...Sizce Ne Alıyım?

hep bir alışkanlığım vardır 3 tane hediye alırım bir hediye sepeti yaparım, bütçene göre güzel bir sepet hazırlanabilir ; parfüm, kitap, tanga, makyaj seti, body, parmak arası terlik, bronzlaştırıcı krem.

bu yazdıklarımdan 3 tanesini seçebilirsin 😎
X
xienne ⭐ 18y

hep bir alışkanlığım vardır 3 tane hediye alırım bir hediye sepeti yaparım, bütçene göre güzel bir sepet hazırlanabilir ; parfüm, kitap, tanga, makyaj seti, body, parmak arası terlik, bronzlaştırıcı krem.

bu yazdıklarımdan 3 tanesini seçebilirsin 8)

tanga 🤔
F
Furina ⭐ 19y

tanga 🤔

Okan Abi'nin vazgeçilmezlerinden xP 😁 😁
X
xienne ⭐ 18y
Jartiyer 🤘 🤘 🤘
O
My Girlfriend My Boyfriend
----------> <----------

Böyle bi t-shirt vardı birini sen giyiyorsun birini sevgilin, çarşıda felan acayip dikkat çekiyor. 😜
O

Tanga 😆 😁 😈
M
Mirage ⭐ 19y
T-shirtün üstüne .........(adı neyse) Seni seviyorum yaz
I
Impossy ⭐ 17y

Tanga yazmış yaa :D:D
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kız arkadaşınıza tanga alamıyorsanız alıp da o hatun bunu giymiyorsa vb. sorunlar varsa direk terk edin o kızı ve zihniyetinizi.
P
Prada ⭐ 19y
Maddi durumun iyiyse al tek taş tapsın sana
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kapalı çarşıda 500 TL'ye bile tek taş var ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: