Evet Beyler Sevgilime Alcak Bi Hediye Arıyorum Özel Bi Gün Degil...Sizce Ne Alıyım?
Sevgiliye Alıncak Hediyeler?
· 18 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Gir bir alışveriş sitesine karıştır ötesini berisini "aaaa bu tam aşkıma göre" dediğini ekle sepete xD
Ps: Kızın zevklerini bilmeden yorum yapamam güzelim 🍿
Ps: Kızın zevklerini bilmeden yorum yapamam güzelim 🍿
iyi bir parfüm,çiçek veya kolye tarzı şeyler alabilirsin
Kolye Alıyım Filan Diorum Ama Gümüş İstemiorum Sevmiorum Anlamlı Bsey Arıyorum?
Sevgiline en güzel hediye beklemediği bir anda, hiç yapmadığınız bir şey yapmak için sürpriz yapıp kolundan tutup götürmek olur.Hayatı akışına bırakmak gibi.
hemen maddiyat düşünme hediye almak için.manevi hediyeler unutulmaz,kaybolmaz.
hemen maddiyat düşünme hediye almak için.manevi hediyeler unutulmaz,kaybolmaz.
-o--o--
/|\/|\--
-/\-/\--
Biri Erkek Biri Kız oLmak üzere bu ve bunun gibi guzeL kolye cesıtlerı var nettende buLabılırsın..
ps = 2dk da guzeL cizdim^^ama naptımsa kayıyor kendılıgınden..
/|\/|\--
-/\-/\--
Biri Erkek Biri Kız oLmak üzere bu ve bunun gibi guzeL kolye cesıtlerı var nettende buLabılırsın..
ps = 2dk da guzeL cizdim^^ama naptımsa kayıyor kendılıgınden..
bence sevgili tshrtleri var onlardan alın
Evet Beyler Sevgilime Alcak Bi Hediye Arıyorum Özel Bi Gün Degil...Sizce Ne Alıyım?
hep bir alışkanlığım vardır 3 tane hediye alırım bir hediye sepeti yaparım, bütçene göre güzel bir sepet hazırlanabilir ; parfüm, kitap, tanga, makyaj seti, body, parmak arası terlik, bronzlaştırıcı krem.
bu yazdıklarımdan 3 tanesini seçebilirsin 😎
hep bir alışkanlığım vardır 3 tane hediye alırım bir hediye sepeti yaparım, bütçene göre güzel bir sepet hazırlanabilir ; parfüm, kitap, tanga, makyaj seti, body, parmak arası terlik, bronzlaştırıcı krem.
bu yazdıklarımdan 3 tanesini seçebilirsin 8)
tanga 🤔
tanga 🤔
Okan Abi'nin vazgeçilmezlerinden xP 😁 😁
Jartiyer 🤘 🤘 🤘
O
OneEyedJack
⭐ 19y
My Girlfriend My Boyfriend
----------> <----------
Böyle bi t-shirt vardı birini sen giyiyorsun birini sevgilin, çarşıda felan acayip dikkat çekiyor. 😜
----------> <----------
Böyle bi t-shirt vardı birini sen giyiyorsun birini sevgilin, çarşıda felan acayip dikkat çekiyor. 😜
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Tanga 😆 😁 😈
T-shirtün üstüne .........(adı neyse) Seni seviyorum yaz
Tanga yazmış yaa :D:D
kız arkadaşınıza tanga alamıyorsanız alıp da o hatun bunu giymiyorsa vb. sorunlar varsa direk terk edin o kızı ve zihniyetinizi.
Maddi durumun iyiyse al tek taş tapsın sana
kapalı çarşıda 500 TL'ye bile tek taş var ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap