sonunda eve net bağlatabildim ve aranıza döndüm,özlemişim buraları hazır gelmişken benden imza isteyenler vardı imzalarıda veriyorum bu topic te ama üstlerine isim yazmıcam böyle kullanmak isteyen olursa istediğini alabilir(msj olarak hangi imzayı aldıgınızı belirtinki başkasıda aynısını almasın)
ha buarada imzaların üstünde oynama vs. yapmak yasak:)(isim yazmak dahil:)
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Sevgili Moderatörünüz Penny Döndü:)
· 49 Yanıt · 3.4K görüntüleme 0 okuyor
49 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
hosgeldın tekrar
imzalar güzelmiş.Bide neden imzalar üzerinde oynamak yasak_??Sen yaptın diye mi_?? Twisted Evil Twisted Evil santam

imzalar güzelmiş.Bide neden imzalar üzerinde oynamak yasak_??Sen yaptın diye mi_?? Twisted Evil Twisted Evil santam
e yani
eger izin verirsen - Resim Silinmiş.
bunu almak istiyorum ama izin verirsen? hmm
bunu almak istiyorum ama izin verirsen? hmm
istediğini al
e yani
bu arada hoş geldin Cool

hoşbulduk Very Happy
istediğini al
saol Mr. Green extraokk
izin verirsen bende bunu alıyım
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
izin almanıza gerek yok isteyen istediğini alsın die koydum bunları sadece ben bunu aldım die msjda gösterin aldığınız imzayıda başkasıda aynısını almasın Very Happy
ק
קєรรเ๓เรt яαρ
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
bende bunu alıyım ozmn Very Happy
ק
קєรรเ๓เรt яαρ
⭐ 19y
Hoşgeldin bu arada
hoş geldin ehh sonunda bağladılarmı interneti ^^
tekrar hoşgeldin aramıza... Wink
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
hoşgeldin hacım extrabeer
penny the king welcome to your house bro mucX
güzelim kardeşim canım en sonunda gelebildin hoşgeldin diyorum geldiğin gibi amme hizmetine de başlamışsın tebrikler güzelim ellerine sağlık hepsi çok güzel çalışmalar artık aman sabahlar olmasın diyorum sana 3-5 gün show yaparsın gece kuşları fun club seni bekler hacım Twisted Evil extrabeer extraokk
güzelim kardeşim canım en sonunda gelebildin hoşgeldin diyorum geldiğin gibi amme hizmetine de başlamışsın tebrikler güzelim ellerine sağlık hepsi çok güzel çalışmalar artık aman sabahlar olmasın diyorum sana 3-5 gün show yaparsın gece kuşları fun club seni bekler hacım Twisted Evil extrabeer extraokk
wow hoşgeldin Penny aramıza tekrar dönmene sevindim İmzaları görünce gözümüz gönlümüz açılıyo?!!!!!! perde
penny the king welcome to your house bro mucX
haftaya perşembe başlıyor şov finaller anca bitiyor,şimdide uykuya gidiom 2gündür 6 saatlik uykuyla ayaktayım bu finaller yüzünden...this is just the begining Wink Mr. Green
U
UrbanChaos
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Bunuda Ben ALdımm Bu arada H.g :))
Bunuda Ben ALdımm Bu arada H.g :))
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap