Icerige atla
Extraloob

Sevenin bahtı kara, Lordun kaLbi yara!!! süper globallr bura

· 14 Yanıt · 2.4K görüntüleme
_
__Rita__ OP ⭐ 16y
kendi bestelerim globaller 🎅 sw:pacific

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
14 Yanıt
M
McBlue ⭐ 19y
bune simdi
M
kendi bestelerim globaller 🎅 sw:pacific

Hacım linkleri unutmuşsun. 😎 😆
P
ProbIem ⭐ 17y
Bide Bn Kendime Unutkan Derdim x))))
L
rita kım ßızım sw den xD
_
__enes__ ⭐ 18y
Akşam akşam güldüm 😄
_
__Rita__ OP ⭐ 16y
gülün tabi ya xD ağlancak halimize gülüyoz xD

arkadaşlar foruma yeni katıldım bi konu açayım resim eklim dedim gerçekten güzel globallerim vardı xD

ama resim ekleme işini bilmediğim için olmadı kaldı böle konu sap gibi xD koyacam ama yakında w8 😄
_
__Rita__ OP ⭐ 16y
globalleri yazim baride fotoyu ekleyemedik hepten güme gitmsin konu xD

¤Sevenin bahtı kara Lordun kaLbi yara, Tg sudur kes kes kudur =)
¤Lord sakattır kaçmasını biLmeLi, arenaya gelince kesmesini biLmeLi =)
¤O beni mangyang kesen ezik sanıyo, moblardan ne çıksa hep o kapıo, beni srodan geri sanıyo, bendeki bow o staff sanıyo
¤Roc dağının eteğinde pt pt dolansam canoo canoo, reverseler bitiyo canoo canoo başıp aLıp lure yapsam =)
¤((mavii için besteLediğim glo))=mavii mavii masmavii, Dressi parLak mavii, bi koydu Lord feLç oLdu, bu KRAL bizim mavii..FTW HeR0Turks =)
¤Lord kesenin, tg gidenin, isy sevenin, g.tüne __Rita__ koysun magic popda Sun vermeyen Gm in xD
¤yeni sloganım=) I want to pLay a game xD hahahaha SAW 3,5 ^^...Who want pLay a game? Come we World =)

bazıları saçma geLebilir ewt ama gece yarısı amaç maqara xD zevklide oldu herkese tşkkrlr
T
Trixie ⭐ 17y
globalleri yazim baride fotoyu ekleyemedik hepten güme gitmsin konu xD

¤Sevenin bahtı kara Lordun kaLbi yara, Tg sudur kes kes kudur =)
¤Lord sakattır kaçmasını biLmeLi, arenaya gelince kesmesini biLmeLi =)
¤O beni mangyang kesen ezik sanıyo, moblardan ne çıksa hep o kapıo, beni srodan geri sanıyo, bendeki bow o staff sanıyo
¤Roc dağının eteğinde pt pt dolansam canoo canoo, reverseler bitiyo canoo canoo başıp aLıp lure yapsam =)
¤((mavii için besteLediğim glo))=mavii mavii masmavii, Dressi parLak mavii, bi koydu Lord feLç oLdu, bu KRAL bizim mavii..FTW HeR0Turks =)
¤Lord kesenin, tg gidenin, isy sevenin, g.tüne __Rita__ koysun magic popda Sun vermeyen Gm in xD
¤yeni sloganım=) I want to pLay a game xD hahahaha SAW 3,5 ^^...Who want pLay a game? Come we World =)

bazıları saçma geLebilir ewt ama gece yarısı amaç maqara xD zevklide oldu herkese tşkkrlr

hoş bence:D bnm de şunu yzma gbi bi dşüncem war 😁

Ağacı kökünden tg'yi g.tünden 😁
R
RecLast ⭐ 18y
😆 heycandan resimi unuttu 😜
_
__Rita__ OP ⭐ 16y
sen olayı çözmüşsün uğur'um xD lordda kasmasını biliyon arenaya gelincede kesmesini bilion heLaL xD
Y
zuahhaha koptmm xD sper cekmıs nameleri xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: