kendi bestelerim globaller 🎅 sw:pacific
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Sevenin bahtı kara, Lordun kaLbi yara!!! süper globallr bura
· 14 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
bune simdi
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
kendi bestelerim globaller 🎅 sw:pacific
Hacım linkleri unutmuşsun. 😎 😆
C
chipshajen
⭐ 17y
hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa ula öldürceksiniz benim olm linkler nerdeee :DDDDDD
al bitanesini ben koyim bari millet ne demekistediğini anlasın 😄 ezuq
http://img710.imageshack.us/img710/4303/sro2010010402371414.jpg
Reis +9 a ne oldu ya?
Bide Bn Kendime Unutkan Derdim x))))
L
LiveInTexas
⭐ 18y
rita kım ßızım sw den xD
Akşam akşam güldüm 😄
gülün tabi ya xD ağlancak halimize gülüyoz xD
arkadaşlar foruma yeni katıldım bi konu açayım resim eklim dedim gerçekten güzel globallerim vardı xD
ama resim ekleme işini bilmediğim için olmadı kaldı böle konu sap gibi xD koyacam ama yakında w8 😄
arkadaşlar foruma yeni katıldım bi konu açayım resim eklim dedim gerçekten güzel globallerim vardı xD
ama resim ekleme işini bilmediğim için olmadı kaldı böle konu sap gibi xD koyacam ama yakında w8 😄
globalleri yazim baride fotoyu ekleyemedik hepten güme gitmsin konu xD
¤Sevenin bahtı kara Lordun kaLbi yara, Tg sudur kes kes kudur =)
¤Lord sakattır kaçmasını biLmeLi, arenaya gelince kesmesini biLmeLi =)
¤O beni mangyang kesen ezik sanıyo, moblardan ne çıksa hep o kapıo, beni srodan geri sanıyo, bendeki bow o staff sanıyo
¤Roc dağının eteğinde pt pt dolansam canoo canoo, reverseler bitiyo canoo canoo başıp aLıp lure yapsam =)
¤((mavii için besteLediğim glo))=mavii mavii masmavii, Dressi parLak mavii, bi koydu Lord feLç oLdu, bu KRAL bizim mavii..FTW HeR0Turks =)
¤Lord kesenin, tg gidenin, isy sevenin, g.tüne __Rita__ koysun magic popda Sun vermeyen Gm in xD
¤yeni sloganım=) I want to pLay a game xD hahahaha SAW 3,5 ^^...Who want pLay a game? Come we World =)
bazıları saçma geLebilir ewt ama gece yarısı amaç maqara xD zevklide oldu herkese tşkkrlr
¤O beni mangyang kesen ezik sanıyo, moblardan ne çıksa hep o kapıo, beni srodan geri sanıyo, bendeki bow o staff sanıyo
¤Roc dağının eteğinde pt pt dolansam canoo canoo, reverseler bitiyo canoo canoo başıp aLıp lure yapsam =)
¤((mavii için besteLediğim glo))=mavii mavii masmavii, Dressi parLak mavii, bi koydu Lord feLç oLdu, bu KRAL bizim mavii..FTW HeR0Turks =)
¤Lord kesenin, tg gidenin, isy sevenin, g.tüne __Rita__ koysun magic popda Sun vermeyen Gm in xD
¤yeni sloganım=) I want to pLay a game xD hahahaha SAW 3,5 ^^...Who want pLay a game? Come we World =)
bazıları saçma geLebilir ewt ama gece yarısı amaç maqara xD zevklide oldu herkese tşkkrlr
globalleri yazim baride fotoyu ekleyemedik hepten güme gitmsin konu xD
hoş bence:D bnm de şunu yzma gbi bi dşüncem war 😁
Ağacı kökünden tg'yi g.tünden 😁
😆 heycandan resimi unuttu 😜
sen olayı çözmüşsün uğur'um xD lordda kasmasını biliyon arenaya gelincede kesmesini bilion heLaL xD
Y
youremindme
⭐ 16y
zuahhaha koptmm xD sper cekmıs nameleri xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap