Y yozasker42 OP ⭐ 17y 16 yil once #1 Arkadaşlar sanırım 15-20 dk açılacak TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Y yozasker42 OP ⭐ 17y 16 yil once #2 Bir tane daha uptade bekliyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E eLempTRa ⭐ 18y 16 yil once #3 30 tane konu açıldı bir server kapandı bunedir ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 16 yil once #4 Ben de diyorum neden bot oyuna girmeyi denemiyo^^ [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yozasker42 OP ⭐ 17y 16 yil once #5 Ben ne yapam görmedim konuyu araştırdım Yardımcı Olmuşumdur diye düşünüyordum.Pardon hata yaptıysam TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yozasker42 OP ⭐ 17y 16 yil once #6 Bide Modlar benle bi itibarata geçermisiniz TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil