Icerige atla
Extraloob

Serverler hepsi açıldı pacific açılmadı :)

· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme
X
X-Hacker OP ⭐ 18y
muhaha zuahah 😁
Farkımız var Tabi Özel Server :?!
- Resim Silinmiş.
15 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
?????Muhahaha zuhahah????

Bu ne demek simdi arkadasım.Bide konu serverların checki işe off topic'De nie acıon.
B
Beijo ⭐ 19y
new serverlar ve mercury check degil... :?
R
Romeo_ ⭐ 19y
Burası yeri mi sizce??
X
X-Hacker OP ⭐ 18y
Burası yeri mi sizce??

Sende kötü bir özellık gördüm arkadaşım bi kişiyi küçük düşürmek için elınden gelenı yapıon modlar gelır konuyu taşır olur biter allahım yaa nebiçim bir yapılandırman var 😁
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Yetkili Arkadasımız Konuyu Tasır
Tartısmaya Gerek yok
X
X-Hacker OP ⭐ 18y
Yetkili Arkadasımız Konuyu Tasır
Tartısmaya Gerek yok

Katılıyorum :?!
R
Romeo_ ⭐ 19y
Burası yeri mi sizce??

Sende kötü bir özellık gördüm arkadaşım bi kişiyi küçük düşürmek için elınden gelenı yapıon modlar gelır konuyu taşır olur biter allahım yaa nebiçim bir yapılandırman var 😁

Hakaretmı ettım ? Örn; '' ne bıcım konu acıyorsun burası yeri değil bi daha olmasın '' şeklindemi söyledim ?

-Ben kuralları uyguluyorum.Ben sana burası yeri değil dedim.Eğer yetkim olsaydı taşırdım.
X
X-Hacker OP ⭐ 18y
Burası yeri mi sizce??

Hakaretmı ettım ? Örn; '' ne bıcım konu acıyorsun burası yeri değil bi daha olmasın '' şeklindemi söyledim ?

-Ben kuralları uyguluyorum.Ben sana burası yeri değil dedim.Eğer yetkim olsaydı taşırdım.

Kardeşim senın benle sorununmu var hayır benımde senle yok boşa kalp kırmaya deymez hepımız aynı çatı altındayız ?!!!!!!!
T
TafareL ⭐ 19y
haydi pasific açıl lwl atlıcam 😆 😆
R
Romeo_ ⭐ 19y
Sorunumuz yok ama Sende kötü bir özellık gördüm arkadaşım bi kişiyi küçük düşürmek için elınden gelenı yapıon modlar gelır konuyu taşır olur biter allahım yaa nebiçim bir yapılandırman var 😁 lafını anlamadım
X
X-Hacker OP ⭐ 18y
Sorunumuz yok ama Sende kötü bir özellık gördüm arkadaşım bi kişiyi küçük düşürmek için elınden gelenı yapıon modlar gelır konuyu taşır olur biter allahım yaa nebiçim bir yapılandırman var 😁 lafını anlamadım

Valla bende bilmıom sen sankı bana yüklendın gibi geldı bende öle bişey yazdım 😄 extrada çok kötü anılarım olduda 😁 Çar yapılandırmadan aklıma geldi :?!
R
Romeo_ ⭐ 19y
Hayır sana neden yükleneyim 😊 sadece yerinin yanlış olduğunu söyledim herneyse konuyu kapatalım ?!!!!!!!
X
X-Hacker OP ⭐ 18y
Hayır sana neden yükleneyim 😊 sadece yerinin yanlış olduğunu söyledim herneyse konuyu kapatalım ?!!!!!!!

😁 ?!!!!!!!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: