muhaha zuahah 😁
Farkımız var Tabi Özel Server :?!
- Resim Silinmiş.
Serverler hepsi açıldı pacific açılmadı :)
· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
?????Muhahaha zuhahah????
Bu ne demek simdi arkadasım.Bide konu serverların checki işe off topic'De nie acıon.
Bu ne demek simdi arkadasım.Bide konu serverların checki işe off topic'De nie acıon.
new serverlar ve mercury check degil... :?
Burası yeri mi sizce??
Burası yeri mi sizce??
Sende kötü bir özellık gördüm arkadaşım bi kişiyi küçük düşürmek için elınden gelenı yapıon modlar gelır konuyu taşır olur biter allahım yaa nebiçim bir yapılandırman var 😁
Yetkili Arkadasımız Konuyu Tasır
Tartısmaya Gerek yok
Tartısmaya Gerek yok
Yetkili Arkadasımız Konuyu Tasır
Tartısmaya Gerek yok
Katılıyorum :?!
Burası yeri mi sizce??
Sende kötü bir özellık gördüm arkadaşım bi kişiyi küçük düşürmek için elınden gelenı yapıon modlar gelır konuyu taşır olur biter allahım yaa nebiçim bir yapılandırman var 😁
Hakaretmı ettım ? Örn; '' ne bıcım konu acıyorsun burası yeri değil bi daha olmasın '' şeklindemi söyledim ?
-Ben kuralları uyguluyorum.Ben sana burası yeri değil dedim.Eğer yetkim olsaydı taşırdım.
Burası yeri mi sizce??
Hakaretmı ettım ? Örn; '' ne bıcım konu acıyorsun burası yeri değil bi daha olmasın '' şeklindemi söyledim ?
-Ben kuralları uyguluyorum.Ben sana burası yeri değil dedim.Eğer yetkim olsaydı taşırdım.
Kardeşim senın benle sorununmu var hayır benımde senle yok boşa kalp kırmaya deymez hepımız aynı çatı altındayız ?!!!!!!!
haydi pasific açıl lwl atlıcam 😆 😆
Sorunumuz yok ama Sende kötü bir özellık gördüm arkadaşım bi kişiyi küçük düşürmek için elınden gelenı yapıon modlar gelır konuyu taşır olur biter allahım yaa nebiçim bir yapılandırman var 😁 lafını anlamadım
Sorunumuz yok ama Sende kötü bir özellık gördüm arkadaşım bi kişiyi küçük düşürmek için elınden gelenı yapıon modlar gelır konuyu taşır olur biter allahım yaa nebiçim bir yapılandırman var 😁 lafını anlamadım
Valla bende bilmıom sen sankı bana yüklendın gibi geldı bende öle bişey yazdım 😄 extrada çok kötü anılarım olduda 😁 Çar yapılandırmadan aklıma geldi :?!
Hayır sana neden yükleneyim 😊 sadece yerinin yanlış olduğunu söyledim herneyse konuyu kapatalım ?!!!!!!!
Hayır sana neden yükleneyim 😊 sadece yerinin yanlış olduğunu söyledim herneyse konuyu kapatalım ?!!!!!!!
😁 ?!!!!!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap