Icerige atla
Extraloob

Serverler Gitti

· 20 Yanıt · 1.7K görüntüleme
L
Lord_Shadow OP ⭐ 19y
Beyler Serverlar gitti galiba oyuna girebililen varmı ?
20 Yanıt
F
FreeDom ⭐ 18y
Evet Oyun Gitti Sanırım ^^
W
silkroadın sitesi açılmıyor silkroad açılmıor servarlarda kimsecikler yok bunları bilioz
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Netten kaynaklanan bir sorun sanırım TR çıkışlarında uzun zamandır Telekomun beceremediği bir sorun olduğunu biliyoruz.Herhalde ondan oldu
F
FreeDom ⭐ 18y
Ben Şuan Girmeyi Deniorum Fakat Server Crosded Diğer Serverıların Coğu Populate Sanırım Türkiyedeki Kullanıcılarda Sorun Var + Sitede Çok Yavaş :/
W
Gettiii getti getti getti.Servers are down^^.Msn de geç tepki veriyor.Nette bir gariplik var ama çözemedim.Telekoma küfür etmekle meşgulüm rahatsız edeni oyarım :P

ANADOLU SOLUCANI TELEKOM
W
geldi geldi nette geldi sroda kaçırmayın serverlar boş
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Sorun çözüldü sanırım?Herkes girebiliyorsa başlığın fonksiyonu kalmadı?
L
Lord_Shadow OP ⭐ 19y
Benim hiç stard bile gelmiyor siteye de giremiyorum 😞
W
gönder çöpe
L
Lord_Shadow OP ⭐ 19y
evet gelmiş
Q
QueyrsmaS ⭐ 18y
bir geliyor bir gidiyor...
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Biraz daha bekleyelimde sonra pimini çekelim başlığın 😉
Amaç başka başlık açılmasın 😉
P
PhaetoN ⭐ 18y
bende hala start gelmiyor
R
RoyalFlush ⭐ 19y
silkroad un sitesine girmeyi dene.büyük ihtimalle düzelecektir.
P
PhaetoN ⭐ 18y
undergoing veriyor o şekilde düzeleceğini sanmıyorum ayrıca Extraloob,google ve bikaç site haricinde hiç bi siteye giremiyorum lanet olsun TTnete
T
TheDanG3R ⭐ 19y
Arkadaşlar merak etmeyin sorun ne sizde ne de Silkroad'da. Sorun TTnet'te. Sorun ise TTnet'in beceriksizliğinden başka bişi değil. Şuan tüm yurtdışı bağlantıları yok. Ne zaman geleceği muamma. Ama sanırım sorunu 1-2 gün içinde anca çözerler.
P
PhaetoN ⭐ 18y
hey Allahım ya bu TTnetin işleride MHTC ye döndü bu gün var yarın var olacağı belli değil kimlere kaldık :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
R
RoyalFlush ⭐ 19y
undergoing veriyor o şekilde düzeleceğini sanmıyorum ayrıca Extraloob,google ve bikaç site haricinde hiç bi siteye giremiyorum lanet olsun TTnete

Bir göz at 😉

viewtopic.php?f=226&t=81910

Yalnız değilsin 😉
H
ben bir konu açmıştım son update de bir sorunmu var diye o saatlerde ttnet i aradıgımda yaklaşık olarak 4saat içerisinde düzeltilicek genel bir arıza var denildi tahminimce saat 2de biter hiç beklemeyin bence ama isterseniz 444 0 375 nolu teli arayıp 5 nolu bölümden adsl ile teknik destek alma bölümüne girebilirsiniz ben oraya girdim bilgisayar bana 4saat genel arıza olayını söyledi

herkeze ii akşamlar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: