Beyler Serverlar gitti galiba oyuna girebililen varmı ?
Serverler Gitti
· 20 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
Evet Oyun Gitti Sanırım ^^
W
WingsOfWind
⭐ 19y
silkroadın sitesi açılmıyor silkroad açılmıor servarlarda kimsecikler yok bunları bilioz
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Netten kaynaklanan bir sorun sanırım TR çıkışlarında uzun zamandır Telekomun beceremediği bir sorun olduğunu biliyoruz.Herhalde ondan oldu
Ben Şuan Girmeyi Deniorum Fakat Server Crosded Diğer Serverıların Coğu Populate Sanırım Türkiyedeki Kullanıcılarda Sorun Var + Sitede Çok Yavaş :/
W
WingsOfWind
⭐ 19y
Gettiii getti getti getti.Servers are down^^.Msn de geç tepki veriyor.Nette bir gariplik var ama çözemedim.Telekoma küfür etmekle meşgulüm rahatsız edeni oyarım :P
ANADOLU SOLUCANI TELEKOM
W
WingsOfWind
⭐ 19y
geldi geldi nette geldi sroda kaçırmayın serverlar boş
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Sorun çözüldü sanırım?Herkes girebiliyorsa başlığın fonksiyonu kalmadı?
Benim hiç stard bile gelmiyor siteye de giremiyorum 😞
W
WingsOfWind
⭐ 19y
gönder çöpe
evet gelmiş
bir geliyor bir gidiyor...
R
RoyalFlush
⭐ 19y
Biraz daha bekleyelimde sonra pimini çekelim başlığın 😉
Amaç başka başlık açılmasın 😉
Amaç başka başlık açılmasın 😉
bende hala start gelmiyor
R
RoyalFlush
⭐ 19y
silkroad un sitesine girmeyi dene.büyük ihtimalle düzelecektir.
undergoing veriyor o şekilde düzeleceğini sanmıyorum ayrıca Extraloob,google ve bikaç site haricinde hiç bi siteye giremiyorum lanet olsun TTnete
Arkadaşlar merak etmeyin sorun ne sizde ne de Silkroad'da. Sorun TTnet'te. Sorun ise TTnet'in beceriksizliğinden başka bişi değil. Şuan tüm yurtdışı bağlantıları yok. Ne zaman geleceği muamma. Ama sanırım sorunu 1-2 gün içinde anca çözerler.
hey Allahım ya bu TTnetin işleride MHTC ye döndü bu gün var yarın var olacağı belli değil kimlere kaldık :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
R
RoyalFlush
⭐ 19y
undergoing veriyor o şekilde düzeleceğini sanmıyorum ayrıca Extraloob,google ve bikaç site haricinde hiç bi siteye giremiyorum lanet olsun TTnete
Bir göz at 😉
viewtopic.php?f=226&t=81910
Yalnız değilsin 😉
H
hakanweb1907
⭐ 19y
ben bir konu açmıştım son update de bir sorunmu var diye o saatlerde ttnet i aradıgımda yaklaşık olarak 4saat içerisinde düzeltilicek genel bir arıza var denildi tahminimce saat 2de biter hiç beklemeyin bence ama isterseniz 444 0 375 nolu teli arayıp 5 nolu bölümden adsl ile teknik destek alma bölümüne girebilirsiniz ben oraya girdim bilgisayar bana 4saat genel arıza olayını söyledi
herkeze ii akşamlar
herkeze ii akşamlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap