Gm baba bişiler dedi ama ne dedi anlamadım çeviri yapabilecek varmı arkadslar
-Resim Silinmiş.
<< Serverlar Kapandı GM Çevirisi >> [Açıldı]
· 21 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
ben boyle GM nınde Oyununda Evil or Very Mad
Auto bot banlaması gold botları elveda garip garip isimler listenir az sonra^_^
yeniden baslatılacakmıs serverlar ne zaman acılacagına dair bişey dememişler ilginc
Yapcak bişi yok adam GM Twisted Evil
ban listesine nerden ualaşabiliriz?
listeyi napcan yaz ID PW gorursun ban yedin mi yemedin mi
Site forumda ama hemen vermeyebilirler.Oyun bir süre rahatlicak 80 lvl bi sürü gold botu vardı elveda:)
_
_Gladiator_
⭐ 19y
serverlarrın kapanadıgını fakat saat sabah 9.45 de tkrar acılacagını bıldırdi yani bişe yok check Very HappyD
Site forumda ama hemen vermeyebilirler.Oyun bir süre rahatlicak 80 lvl bi sürü gold botu vardı elveda:)
olurmu yaw arada kaynıcaz Confused
serverlarrın kapanadıgını fakat saat sabah 9.45 de tkrar acılacagını bıldırdi yani bişe yok check Very HappyD
onların saaatine gore 9:45 canımcım yani o saat gecmişyte kaldı bitti reboot oldu kapişş
sabahıımı beklicez anasını satıyım botu kurmak için... Bu GM leri iyiki tanımıyorum iyiki bizim memlekette oturmuyolar Evil or Very Mad [GM]Tarky hariç o beni yakaladı listeye almadı herhalde Twisted Evil
onların saaatine gore 9:45 canımcım yani o saat gecmişyte kaldı bitti reboot oldu kapişş
yaw kafa karıştı kore saatiyle kaça tekabül ediyor Confused
sabahıımı beklicez anasını satıyım botu kurmak için... Bu GM leri iyiki tanımıyorum iyiki bizim memlekette oturmuyolar Evil or Very Mad [GM]Tarky hariç o beni yakaladı listeye almadı herhalde Twisted Evil
9:45 te kapandi serverlar ne zmn acilcak belli diil 9:45 sro saatine gore
acildir serverlar
_
_Gladiator_
⭐ 19y
şimdi kapandı sabah 9.45 de acılcak :S
_
_Gladiator_
⭐ 19y
extraokk
_
_Gladiator_
⭐ 19y
unıqleereee hucumm tabe cıktılarsa
dua edinde ban yememiş olalım
ben catır catır kasiom su an ban yemedim yien war mi ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap