Icerige atla
Extraloob

Server Urenüs:%100 Phscal Attack

· 25 Yanıt · 3.3K görüntüleme
A
Audrey OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
Yorumlar Very Happy
25 Yanıt
_
00 72 llvık olcak glavie bide varya ..HARIKA olurdu..Tbrikler..
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
very good Laughing
T
Güzel
ancak şu Düşük lvl lerdeki silahlardaki % lere ndn bu kdr çok kafa takıyonuz ya %0 olsa ne fark eder lvl 18

bu oyunda item % lerine hiç bi zmn değer biçmem biçmiyecemde sadece 0 olması gerisi aynı
J
jelibon ⭐ 19y
kardeş senin 6daki skill ne işe yarıyo cvp pls
A
Audrey OP ⭐ 19y

adamı küçümseme

yani senden başkasına dalamıyo bi süre icin perde
T

Scorn idi sanırım skilin adı 4 sn için Rakibin sana attack yapmasını engelliyo moblara karşı kullanılmıyo sadece pvp veya warlarda playerler için kullanılabilir skill
Gereksiz bişi Mr. Green pek işe yaramıyo
D
DeepdarK ⭐ 19y
çıkan crossbow olcak ne vurursun varya
L
LOveLyDaYs ⭐ 19y
hımm. GüzelMişti Ama Snein Kullanaman kötü
A
Audrey OP ⭐ 19y
koleksiyonuma koydum Very Happy
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

Güzel
ancak şu Düşük lvl lerdeki silahlardaki % lere ndn bu kdr çok kafa takıyonuz ya %0 olsa ne fark eder lvl 18

bu oyunda item % lerine hiç bi zmn değer biçmem biçmiyecemde sadece 0 olması gerisi aynı

ilginc cidden br 12 kalkanla br 20 kalkan arasında fark yok o zaman demi yuzde bakımından oyun bilginden suphe duyar vaziyetteyim Shocked
T

Güzel

ilginc cidden br 12 kalkanla br 20 kalkan arasında fark yok o zaman demi yuzde bakımından oyun bilginden suphe duyar vaziyetteyim Shocked

Br başka % olarak neyi kastettiğimi gayet iyi anlamış olman lazım
şüphe edebilirsin o konuda bişi yapamam
L
Leet1 ⭐ 19y

Güzel

br 12 ile 20 arasında fark yokmu:S
asıl ben senin bilginden süphe duyuyorum
D
DeepdarK ⭐ 19y
Shocked Shocked Shocked
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

Güzel

br 12 ile 20 arasında fark yokmu:S
asıl ben senin bilginden süphe duyuyorum

guzelim ben orda dokundurma yaptım ne biçim Turkce anlam bilgisi gormussunuz okulda hayret
T
tikijan ⭐ 19y
ben olsam o silaha +7 denerim premiom varsa illaki olur 4 immortal var stady bas ona bas +7 tutarsa devam +9 dene Very Happy:D
T
tikijan ⭐ 19y
oynamıom artık pek sro
_
_EleCtrA_ ⭐ 19y
helal gusel sılahmıs72nın gusel bı sılahında olmaski o Very Happy serverda gorunmuon bu aralar goruselım Very Happy
W
welcmaan ⭐ 19y
saoll
X
xxxmetexxx ⭐ 19y
alın size phy de mag da %100
-Resim Silinmiş.

nasıllll amaaa

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: