Şu an içimde beslediğim nefretin ta kendisi.. O yazıyı defalarca görmek insanda olağanüstü bir gerginlik yaratıyo ama insanın doğasında var bu sevgiliyi bile bu kadar sık görmek insanı bayar 🎅 Yani sro ile aramdaki aşk pre bitti aşk bitti olayına döndü ?!!!!!!...
Server Traffic yazısından nefret etmek..
· 8 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
gelmiş geçmiş en nefret edilen ve edilecek olan bir silkroad ayinidir, yazıyı gördüğün anda tekrardan giriş yaparsın bu giriş çıkışlar taaa ki login olana kadardır.
Bir zamanlar tek tık her şeye çözümdü,fakat şimdilerde tıklar ardı ardına geliyor ve yine traffic yazısını görüp hüsran içerisinde disconnet yazısını görüyoruz 😢
Oyuncuya premium aldırma amacı taşıyan ama genelde oyundan soğutan Silkroad online oyununa özgü bir yazı.
Serverlerin yoğunluğundan dolayı servere bağlanamadığını belirten yazı.
Oyuna Bile kufur ettiren yazi 😊
S
StickControl
⭐ 19y
yazdıkca yazdıran insanı trafik kurallarından nefret ettiren bişi
Kendi bilgisayarımda nefret ettiğim bir olay.Çünkü her seferinde 10 dk beklememe sebep oluyor. 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
OMG.. Server Odin.. Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. AchGame.net I v.24xx FARM/PK SERVER l Yeni Oyun Konsepti, Hemen Kayıt Ol 3 Günlük Switch Pre Kazan.. OFFİCİAL SERVER 24 HAZİRAN CUMA !! Babayla kızın acı dramı.. Server persia.. [Emyln]