Başlık da Belirttiğim gibi Extra İnspection var saat 19:00 dan 20:00 a kadar kapalı olucak Bilginize 😎
Server Saat 19:00 da Check olucak !!
· 16 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Saol bende Uzun Süredir Oyuna Girmiyordum
Girerim
Daggerımla 😎
Girerim
Daggerımla 😎
aydınlatman için saol hocam 😊

neden check war anlamadım ?
biliyorum taxiye yeni para vermiştim 🙄
Sana dokunmaz, goldcu adamsın sen (bknz: imza) 😁
Neden check olacak bakım yapıyorlar işte. 😄 😄
'' extra inspection '' ne oluyor ? :? 🙄
emin değilim ama yeni server gelebilir
sonra zmanalrda unique çıkış zamanalrında acayiplik vardı belki onu düseltmke içindir
biliyorum taxiye yeni para vermiştim 🙄
Saat 18:17 de açtım topici 😜
iyi iyi çarı da cerberusa koymuştum keserim inş
darkness
ben Dabbe server hera
darkness
ben Dabbe server hera
_
___PaRDuS___
⭐ 19y
beyler bısı sorcam benım bı serverda premıum var baska servera gırmeye kalksam tek atabılırmıyım:S
beyler bısı sorcam benım bı serverda premıum var baska servera gırmeye kalksam tek atabılırmıyım:S
malesef giremessın aynı serverda baska bır chara gırebılırsın ama exp zamanından yararlanamazsın
hayir atamazsin
J
JeanJacques
⭐ 18y
aynı hesapsa olur
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
##AWENTİA-KO HOMEKO SERVER 02 06 cumartesi SAAT 19:00"da ONLİNE BİDOLU EVENT VE ÖZEL DATEBASE ProMetin2 94-105 Betalı Ws'lik Server - Büyük Açılış: 09.12.2017 Saat: 19:00'da! Savaşa Hazırmısın ? RolasMt2 1-105 Orta Emek Server 19 Nisan Cuma Günü Akşam Saat 21:00'da Açılıyor. 2500 TL Ödüllü Deta BUGÜN SAAT 20:00 DA ONLİNE 55/250 Bol Dönüşümlü Server Metin2Yaz Ot Kasmalı bireysel server Amormt2 1-99 Orta Emek Server 6 Mart 2020 Cuma Günü Saat 21:00'da Açılıyor. 3000 TL Ödüllü Turnuvalar Tr Tipi Bk Düşürmeli Server