- Resim Silinmiş.
server pasific ederi nedir?
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
herkese de eu sun düşmeye başladı 😊
T
The_DifferenT
⭐ 19y
allah Allah Allah Allah bize niye çıkmıyo yaw bu sun eu itemler sovecem gaymaxa şimdi o biçim
hacım ederi mastercard alamaz yani paha biçilemez 😄 😄
valla sun piyasasını bilmiyom pasificteki ama nerden bazksan bence 500 eder tabi + ve alchemy ile fiyatıda bizim servere gore salladım artık
hacım ederi mastercard alamaz yani paha biçilemez 😄 😄
valla sun piyasasını bilmiyom pasificteki ama nerden bazksan bence 500 eder tabi + ve alchemy ile fiyatıda bizim servere gore salladım artık
Talha abi sen bunu +7 yapıp satarsın 😜
Şu anda bütün 80ler sniperlarda kasılıyo....Peşpeşe düşen sun'lar gerçekten göz alıcı bide bize düşse nolurdu sanki 😈
200m++ bence
Hayırlı olsun Talha. Daha nice sun itemleri görmen dileğiyle ?!!!!!! ?!!!!!!
Fiyat konusuna gelirsek...Itemin EU olması çok büyük avantaj, fiyat o derece yükselir.Pasific eskice serverlardan olmasına karşın şu hali ile en az 250-300 m eder.Biraz alchemy'den sonra 400'e bile satarsın tabi biraz acele etmek gerek. Biliyosun 90 patch yaklaştı. Mayıs'ta ya da Haziran'a doğru gelmesini bekliyorum şahsen. :?!!
Diyeceğim budur. Fiyatlar düşmeden elden çıkarmak gerek. 250-300, alchemy'den sonra 400 civarı alıcı bulabilir. oldie
Fiyat konusuna gelirsek...Itemin EU olması çok büyük avantaj, fiyat o derece yükselir.Pasific eskice serverlardan olmasına karşın şu hali ile en az 250-300 m eder.Biraz alchemy'den sonra 400'e bile satarsın tabi biraz acele etmek gerek. Biliyosun 90 patch yaklaştı. Mayıs'ta ya da Haziran'a doğru gelmesini bekliyorum şahsen. :?!!
Diyeceğim budur. Fiyatlar düşmeden elden çıkarmak gerek. 250-300, alchemy'den sonra 400 civarı alıcı bulabilir. oldie
Harbi yavv bu ne böle eu sun düşmeye başladı ama ben olsam yeni char açar sonrada onu takarım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap