Oynadığım bi serverın Local ini öğrenmem lazım.Media pk2 önerecekseniz nasıl öğreneceğimi de ufak detayla anlatırsanız sevinirim.Hiç bi bilgim yok çünkü 😊
Server Locale ve Versiyon
· 4 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
Versiyon launcher'da yazar zaten , local derken neyi kastettin anlamadım
Versiyonu çözdüm clientten dediğin gibi silmeyi unutmuşum başlıktan.Bi bot indirdim Server ip , local ve versiyonunu istiyor config dosyasına yazıp öyle giriş yapılıyor.Bende anlamadım local den kastı ne.Adamlar bütün botları engellemişler ne mbotun versiyonları ne sbotun hiçbi sürümü.Direk Shiva ile iletişime geçtim o bile çözemedi.Son çare bu botu deneyeceğim.Olmadı serverı bırakıcam o derece uyuz oldum 😄
Bot projecthax'in çıkardığı bi bot linkini vereyim istiyorsan ama uğraşmana değmez sinir olmaktan başka bi işe yaramadı şuana kadar.Gidip C# öğrenip kendim bi bot yazıcam sonunda o olucak 😄
Bot projecthax'in çıkardığı bi bot linkini vereyim istiyorsan ama uğraşmana değmez sinir olmaktan başka bi işe yaramadı şuana kadar.Gidip C# öğrenip kendim bi bot yazıcam sonunda o olucak 😄
Tamamdır halletim sorunu.Local den kasıtları port muş.Deneye deneye sonunda buldum.Teşekkürler.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
1-99 Server / Kalıcı ve Editsiz Server Listesi 2021 / YENİ PVP SERVER 2021 Yeni server ve boş server BlackRoad Server ve Oyun Bilgileri [Yeni Server] 110 cap emek server Çok güzel Ve sağlam server Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler