Dikmen.org is saying badthings about rev6.com. They forbit your name. They are saying hack many accounts. They are anti-illegal. Please remove them in your list.
Regards,
Extraloob.com Team
Asnwer: You said it yourself, they are 'anti-illegal' silkroad community website and that why we accepted them in our weblink section and refused your website.
Böyle bir yazı buldum.Ne demek oluyor yani?
Server Durumuna Extraloobdan niye bakılmıyor
· 3 Yanıt · 816 görüntüleme 0 okuyor
3 Yanıt
extraloob.com rev6.com hakkında kötü şeyler olduğunu söyledi. Adınızı forbit. Onlar çok hesabı kesmek diyorsun. Bunlar anti-yasadışı. Lütfen listede bunları kaldırın.
Saygılar,
Extraloob.com Ekibi
Asnwer: Kendine dedi, bu 'anti' yasadışı kafitz topluluk web sitesi ve bu yüzden biz de web bağlantısı bölümüne bunları kabul ve web sitenize reddetti.
En fazla bu kadar çevirebildi sözlük
Saygılar,
Extraloob.com Ekibi
Asnwer: Kendine dedi, bu 'anti' yasadışı kafitz topluluk web sitesi ve bu yüzden biz de web bağlantısı bölümüne bunları kabul ve web sitenize reddetti.
En fazla bu kadar çevirebildi sözlük
_
_MaYBe1DaY_
⭐ 18y
yani exl rev6 nın server stats ını kullandığından rev6 da exl yi engelledi galibaaa
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Server 4 te oynuyorum ve kasmak çok zor, exp niye böyle? AegSRO Easy Server(Kolay Server) Server(ONLİNE) AÇıldı .... +5 +10 PK Server Kingdom PK Online CZ Server Vip Server 1-99 Server / Kalıcı ve Editsiz Server Listesi 2021 / YENİ PVP SERVER 2021 IOS,Android'de Server yönetim uygulamasi! (Server Sahipleri)