Icerige atla
Extraloob

Server argos hata

· 31 Replies · 3.1K views
L
lovequepton OP ⭐ 16y
arkadaşlar argos serveir az öcne 3 kez bakıma girdi sanırsam ve bakımdan çıktı start seçeneği geliyor ıd pw yi yazdmı karaktter geldi fakat starta tıklıyorum girmiyor belki 10 kez denemedim böyle oyuna gir çık yok:S
31 Replies
H
paniğe gerek yok bizdede aynı problem war tahmini olarak 1-2 check daha olur düzelir
L
lovequepton OP ⭐ 16y
paniğe gerek yok bizdede aynı problem war tahmini olarak 1-2 check daha olur düzelir

partydeydim tam 5 dk boyunca char lagda kaldı beklemekten sıkıldım işlemi sonlandı r yaptım bir daha da giremedim:)
H
Yeni Swler problemli oluyor hep ama Argosta baya bi kötüleşme war bendede oyun dondu kaldı bekliyorum bakalım ilaç aldım uyutuyor beni ayakta zor duruyorum bayılacam xD
L
lovequepton OP ⭐ 16y
Yeni Swler problemli oluyor hep ama Argosta baya bi kötüleşme war bendede oyun dondu kaldı bekliyorum bakalım ilaç aldım uyutuyor beni ayakta zor duruyorum bayılacam xD

huhahaha 🤘 🤘 🤘 kaç levelsin argosta nick ne
H
Lv 25 bugün başladım aslında daha önce başlıycaktımda lag felan var diye başlamadım nick : JacKSpaRRoW_
L
lovequepton OP ⭐ 16y
Lv 25 bugün başladım aslında daha önce başlıycaktımda lag felan var diye başlamadım nick : JacKSpaRRoW_

şansa bak bende bu gece başladım birkaç saat önce level 21 😄
H
😄 3 sos düşmüş bugun kısmet belki sun düşürürüz
L
lovequepton OP ⭐ 16y
yuh hızlı gidiyorsun ne diyeyim bende daha 1 sos bile yok
H

ayıptır söylemesi biraz ballı adamımda çaktırma bana takıl sanada düşer xD
L
lovequepton OP ⭐ 16y

açtıysan 3-4 char düşebilir tek charda o kadar bal fazla 😄
TurKPunisheR
Oyunda aktif olcak arkadaşları Guildimize bekliyoruz 😊 ... Janissary :)) ...
H

açtıysan 3-4 char düşebilir tek charda o kadar bal fazla :D

zaten pcde 10 char açık argos için 1 tane yeterli bence xD
L
lovequepton OP ⭐ 16y

bend şu an bot var bu gece başladım bir aksilik olmazsa sürekli aktif olucam ptleriniz var mı lvlime uygun
H

davete icabet etmek gerekir geliriz tabikide 😄
TurKPunisheR
Hocam valla pt kurduk arkadaşla 4 char ben 4 char o 😄 ... Sorunsuz gidiyorus yeni başladık bizde 47 leveliz daha ... sağlam geliyorus 😄 ... Oyun açılsn pm bekliorm NovalghiN
L
lovequepton OP ⭐ 16y

davete icabet etmek gerekir geliriz tabikide :D

oyunda bug düzeldiği anda söylerseniz buradan sevinirim girmiyeceğim şu an denemekten bıktım:D
H
Hocam valla pt kurduk arkadaşla 4 char ben 4 char o 😄 ... Sorunsuz gidiyorus yeni başladık bizde 47 leveliz daha ... sağlam geliyorus 😄 ... Oyun açılsn pm bekliorm NovalghiN

bende JacKSpaRRoW_ oyun açılsın bi dürterim :)=
L
lovequepton OP ⭐ 16y

iyi iyi biraz desteklerseni hep beraber pt yaparız dicektimde siz 8 lemişsiniz ptyi 2.ptyi oluşturmak lazım biz 😄 oyundaki nick bnmde LoveQepTon
B
BuuRa5 ⭐ 17y
beyler sorun devam edıyor dımı sadece bende yoktur insallah

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: