arkadaşlar argos serveir az öcne 3 kez bakıma girdi sanırsam ve bakımdan çıktı start seçeneği geliyor ıd pw yi yazdmı karaktter geldi fakat starta tıklıyorum girmiyor belki 10 kez denemedim böyle oyuna gir çık yok:S
Server argos hata
· 31 Replies · 3.1K views 0 reading
31 Replies
H
holopopxyzz
⭐ 17y
paniğe gerek yok bizdede aynı problem war tahmini olarak 1-2 check daha olur düzelir
paniğe gerek yok bizdede aynı problem war tahmini olarak 1-2 check daha olur düzelir
partydeydim tam 5 dk boyunca char lagda kaldı beklemekten sıkıldım işlemi sonlandı r yaptım bir daha da giremedim:)
H
holopopxyzz
⭐ 17y
Yeni Swler problemli oluyor hep ama Argosta baya bi kötüleşme war bendede oyun dondu kaldı bekliyorum bakalım ilaç aldım uyutuyor beni ayakta zor duruyorum bayılacam xD
Yeni Swler problemli oluyor hep ama Argosta baya bi kötüleşme war bendede oyun dondu kaldı bekliyorum bakalım ilaç aldım uyutuyor beni ayakta zor duruyorum bayılacam xD
huhahaha 🤘 🤘 🤘 kaç levelsin argosta nick ne
H
holopopxyzz
⭐ 17y
Lv 25 bugün başladım aslında daha önce başlıycaktımda lag felan var diye başlamadım nick : JacKSpaRRoW_
Lv 25 bugün başladım aslında daha önce başlıycaktımda lag felan var diye başlamadım nick : JacKSpaRRoW_
şansa bak bende bu gece başladım birkaç saat önce level 21 😄
H
holopopxyzz
⭐ 17y
😄 3 sos düşmüş bugun kısmet belki sun düşürürüz
yuh hızlı gidiyorsun ne diyeyim bende daha 1 sos bile yok
H
holopopxyzz
⭐ 17y
ayıptır söylemesi biraz ballı adamımda çaktırma bana takıl sanada düşer xD
açtıysan 3-4 char düşebilir tek charda o kadar bal fazla 😄
TurKPunisheR
⭐ 19y
Oyunda aktif olcak arkadaşları Guildimize bekliyoruz 😊 ... Janissary :)) ...
H
holopopxyzz
⭐ 17y
açtıysan 3-4 char düşebilir tek charda o kadar bal fazla :D
zaten pcde 10 char açık argos için 1 tane yeterli bence xD
bend şu an bot var bu gece başladım bir aksilik olmazsa sürekli aktif olucam ptleriniz var mı lvlime uygun
H
holopopxyzz
⭐ 17y
davete icabet etmek gerekir geliriz tabikide 😄
TurKPunisheR
⭐ 19y
Hocam valla pt kurduk arkadaşla 4 char ben 4 char o 😄 ... Sorunsuz gidiyorus yeni başladık bizde 47 leveliz daha ... sağlam geliyorus 😄 ... Oyun açılsn pm bekliorm NovalghiN
davete icabet etmek gerekir geliriz tabikide :D
oyunda bug düzeldiği anda söylerseniz buradan sevinirim girmiyeceğim şu an denemekten bıktım:D
H
holopopxyzz
⭐ 17y
Hocam valla pt kurduk arkadaşla 4 char ben 4 char o 😄 ... Sorunsuz gidiyorus yeni başladık bizde 47 leveliz daha ... sağlam geliyorus 😄 ... Oyun açılsn pm bekliorm NovalghiN
bende JacKSpaRRoW_ oyun açılsın bi dürterim :)=
iyi iyi biraz desteklerseni hep beraber pt yaparız dicektimde siz 8 lemişsiniz ptyi 2.ptyi oluşturmak lazım biz 😄 oyundaki nick bnmde LoveQepTon
beyler sorun devam edıyor dımı sadece bende yoktur insallah
Log in to write a reply.
Log In