Oyun sanki zihnimi okuyor o kadar şerefsiz olmuşki bu oyun giripde premium acmakta suctur kişiye küfürdür bu . Tatile cıkacagım için pre basmıcaktım bare kasılsın kasıldıgı kadar dedim bu aksam ama joymaxın serefsizligi izin vermedi eger cantaya plus'ı alsaydım.Bu olmaz + hic dc yemezdim normalde net giderdi.
- Resim Silinmiş.
Şerefsizliğinde Bu kadarı ^^
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
NoMoreLove
⭐ 18y
Anlamadım yani, premium bugda mı kaldı?
Premium bittiği an dc summer2:
NoMoreLove
⭐ 18y
Premium bittiği an dc summer2:
Belki doğal birşeydir, ne biliyim, premium'u skill bardan silemiyorlardır dc olmadan?
Bence şans.
Bence denk gelmiş bunu kasıtlı yapmları imkansız senin şansına öyle olmuş.Bende hep unique beklerken boşver çıkmaz bu deyip return çektiğim zaman beklediğim unique çıkıyor 😜
Ben normalde bu yazıyla hic karsılasmam bot kaparsa direk masaüstüne iner eger net giderse gene masaüstüne iner oto login yapar yani bu yazıyı bugün gördüm cünkü oyuna her zaman botla girerim ama pre biter bitmez yazı gelmiş.
bir dc ile bu kadar telepati kuruyorsunuz ya helal olsun makara:
güzel yorum valla 😁
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
dc ile işim olmaz sadece nerde denk geldi onu gösterdim yoksa uniqi gm atıyor yok gm novayı düşürüyor diye sapık sapık seyler söylemiyorum.
dc ile işim olmaz sadece nerde denk geldi onu gösterdim yoksa uniqi gm atıyor yok gm novayı düşürüyor diye sapık sapık seyler söylemiyorum.
ama kuzum sen hemen kızıyorsun bak bisss sinirlerimizi aldırttık lazer ile sana da tavsiye ederim makara:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap