Icerige atla
Extraloob

Şerefsiz nedir? Nasıl olunur?

· 4 Yanıt · 3.7K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
980930988732679

Bugün bu videoyla karşılaştım, kendi annemi gördüm o yerde nedendir bilinmez tir tir titredim sinirden. Hangi şerefsiz it Allahın belası bir "anne"ye bunu yapar diye ? Allah belasını versin, Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...
Special thx to Flexi
4 Yanıt
Maynard
Maynard ⭐ 14y
Ne yazacağımı bilemedim..
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Benim babama zamanında annesi ve babası 100 bin liralık kredi çektirtmişti , ödeyeceğiz biz diye.
Bu parayı diğer oğullarıyla yedi , içki masasında götürdü , diğer oğullarına kaç kere dükkan açtı batırdı , onların uğruna daireler satıldı ama babama olan borç bir türlü ödenmedi. (Kendilerininde o dönem iki tane apartmanı duruyor , 5 daireden kira alıyorlar.)
Babam uzun bir süre onların borcunu kendi cebinden ödedi , sonra kardeşim doğduğu için annem işsiz kaldı ve aynı zamanda şansa babamın çalıştığı yerde greve girdi. Haliyle beş parasız kaldık.
Eve bir kaç kere icra geldi dedemlerin borcu yüzünden. Babam kaç kere telefon etti , durumu anlattı , hapise gireceğim diye yalvardı , bak kundakta bebeğim var dedi , telefonda oturdu ağladı. Yaaaaav gir biraz hapse nolcaaaak ne abartıyorsun diye cevaplayıp güldüler.
Babam ertesi gün gitti eline benzini ve çakmağı alıp , apartmana döktü hepsi sokağa indiler , ondan sonra ufak tefek bir şeyler vermeye başladılar. Yine de borcun tamamını vermediler 5'te 1ini falan alabildi. Üstünden 15 yıl geçti sanırım.

Bu adamların hala 2 tane apartmanı var ,20 trilyonu aşıyor yanılmıyorsam 2 apartmanın değeri. 90 yaşındalar ve size hala bir şey yedirmem bırakmayacağım size kafasındalar. Ama hastalanıp yataklara düştüğünde de oğullarım yanımda olsun diyorlar.

Burada ki olay aynı değildir yüzde doksan ama şunu söyleyeyim , iyi bir anne ve babanız varsa bu bir hediyedir, kıymetini bilin çünkü her anne - baba iyi değil.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
videoyu biraz izleyebildim haliyle, insan kendisinden kat,kat ve kat güçsüz bir kişiye fiziksel şiddet uygulamamalı, sadece savunmak amaçlı ondada asla ileri gitmemeli.

Chorus-un durumu da anlattığı gibiyse bir anne ve baba çocukları arasındaki yakınlaşmayı her zaman korumalı ve kendi üzerinden de hiçbir şekilde yanıltarak veya rızası olmadan maddi-manevi aktarımda bulunmamalı.

Yanıltan kötü insan bağımsız düşünmekten korkar; çünkü bağımsız düşünmek dürüstlüğün mükâfatıdır, kötülerin bağımsız düşünce sonucu hakikati fark etmesi vicdanlarını tırmalar ve ruhlarına acı çektirir bu yüzden kendi düşüncelerini istekleri doğrultusunda yönlendirir.
Kısacası iyi olmayandan kendini sakın demek. cool2:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: