"Seni Seviyorum" : Teoride mi? Pratikte mi?.
"Seni Seviyorum" : Havalardandır, Banada Oluyor Bazen.........................................................................
"Seni Seviyorum" : Neden? Bende Benim Bilmediğim Birşeyler mi Gördün?.
"Seni Seviyorum" : Çok Hoş... Peki Başka Ne Gibi Hünerlerin Var?.
"Seni Seviyorum" : Üzülme, Zamanla Geçer...........................................................................................
"Seni Seviyorum" : Hadi ya Çok ilginç.. ee Sonra....
"Seni Seviyorum" : Olur, Sarayım mı Burada mı Seveceksin?.
"Seni Seviyorum" : Yeni Parola Bu mu, Ben Ne Diyecem Peki?.
"Seni Seviyorum" : Güzel... Peki Başka Çeşidin Veya Şuben Var mı?.
"Seni Seviyorum" : Allah Razı Olsun..
"Seni Seviyorum" : İyide Bunun Sosyal Güvencesi, Sigortası Falan Var mı?.
"Seni Seviyorum" : Yemin et..
"Seni Seviyorum" : Ömrünü, Enerjini Daha Faydalı işler için Harcasana Canım..
"Seni Seviyorum" : Elinden Başka Bir Halt Gelmez ki Zaten..
Seni Seviyorum
· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bu cevaplar adamı çıldırtır.Bir keresinde bunuda yapmıştım. 2 TOkat yiyince bir daha töbe ettim "Seni Seviyorum" : Yemin et..
netice: Hatunların duyguları ile asla dalga geçme. Yapabilecekleri şeyleri aklınız almaz ^^
netice: Hatunların duyguları ile asla dalga geçme. Yapabilecekleri şeyleri aklınız almaz ^^
Bu cevaplar adamı çıldırtır.Bir keresinde bunuda yapmıştım. 2 TOkat yiyince bir daha töbe ettim "Seni Seviyorum" : Yemin et..
Sadece hatunlarınmı ? sen aşık olduğunda seni seviyorum dediğinde böyle bir şey duyarsan nolur acep şahsen eve kapanırım =)
Neticeye tamamen katılıyorum.Sen yine tokat yemişsin iyi bana 7/24 işkence yapıldı. Bundan dersimi aldım bir daha asla 😈
ya tabi damdan süşer gibi söylersen yada düzgün söylemezsen dikkat etmezsen bazı şeylere buna benzer tepkiler alınması çok normaldir. Ama şu da var ki ;"Sevgisizlik ayrılıktan daha zor..." bazı şiirler herşeyi anlatıyor...
Seni Seviyorum" : Yemin et.. :?
T
TitusPullo
⭐ 19y
Sadece hatunlarınmı ? sen aşık olduğunda seni seviyorum dediğinde böyle bir şey duyarsan nolur acep şahsen eve kapanırım =)
Ooo Ben hazır cevabımdır.Asla bir hatunun diline sakız olmam. Benim için hiç birinin değeri yoktur.Dünyada 3.5 milyar varı hatun var. Elbet biri diyerek yoluma devam ediyorum. Hayat görüşüm budur. Lütfen tepki gösterme veya tartışmaya girmeyelim 😘
Ooo Ben hazır cevabımdır.Asla bir hatunun diline sakız olmam. Benim için hiç birinin değeri yoktur.Dünyada 3.5 milyar varı hatun var. Elbet biri diyerek yoluma devam ediyorum. Hayat görüşüm budur. Lütfen tepki gösterme veya tartışmaya girmeyelim 😘
Yok bir şey demedim zaten hrkesin görüşü farklı canem. 😉
Titus(Adını hala bilmiyorum) onlardan daha fazla erkek var 😉
Titus(Adını hala bilmiyorum) onlardan daha fazla erkek var ;)
😁 Ahahaha xD
T
TitusPullo
⭐ 19y
Adım, Abdullah. Dünyada kadınlardan fazla mı erkek var? Demek istediğini anlamadım
Adım, Abdullah. Dünyada kadınlardan fazla mı erkek var? Demek istediğini anlamadım
Öyle dedi Abdullah =) hadi kankam bir örnek canlandıralım. 😁
Seni seviyorum Abdullah. 😁
T
TitusPullo
⭐ 19y
elinden başka bir halt gelmez ki zaten.
Saçmaladım ya. kaçıyorum topicden ^^
elinden başka bir halt gelmez ki zaten.
😁 Haha görüşürüz iyi eğlenceler başka şubelerimde var xD
uzulme zamnla gecer dedim bikere sonra gonlunu almak için azmı urastım
uzulme zamnla gecer dedim bikere sonra gonlunu almak için azmı urastım
Aaaaaaaaaaaa ühühühühü 😞 kıza şimdi açıldım of of dedim öğrendin işte dediki of ki ne of geçer zamanla... dedi bana şakamı bu ya ağlamak istiyorum... 😞 😞
Titus'un dediğine sonsuz kere katılıyorum hiç birinin peşinden koşmaya gelmez bu dünyada
Sıkıldın mı yolla gitsin
daha hiç bir kıza Seni seviyorum dememişimdir ^^
Bundan sonra da dememde belki 25imden sonra xD
Hayattan tadımızı alalım biraz ya
Zaten 200 yıl sonra erkek kalmıcakmış dünyada ^^
Sıkıldın mı yolla gitsin
daha hiç bir kıza Seni seviyorum dememişimdir ^^
Bundan sonra da dememde belki 25imden sonra xD
Hayattan tadımızı alalım biraz ya
Zaten 200 yıl sonra erkek kalmıcakmış dünyada ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap