Icerige atla
Extraloob

Sene 1980-1981

· 13 Yanıt · 11K görüntüleme
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y

Bize küme kal diyen Fenerlilerin 1980-1981 yılına ait lig sıralaması.

Not:Tartışma için açılmamıştır.Bu yüzden yorumlarınıza dikkat edelim. 👍
13 Yanıt
G
Givenchy ⭐ 15y
Şuanda Fenerbahçeyle galatasaray arasındaki puan farkı 5 mi?
C
puhaha acıyorum ya acıyorum bildiğin. daha başka şekilde açıklayamam çünkü düşüncelerimi. kusura bakmayın. Puan farkına bak önce sornada 2010-2011 sezonunun gs-fb arasındaki puan farkına bak. ahahah şaka gibisiniz ya makara: makara: makara:
TurKKillS
TurKKillS OP ⭐ 19y
koydurtma şimdi bana 2002-2003 yılına ait sıralamayı 😊
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
tmm biz kötüyüz ama küme düşecek kadar kötü değiliz.
H
Hayta35 ⭐ 16y
Bize Her Yer Trabzon 😜
H
hanry006 ⭐ 16y
Hacım Bir Galatasaraylı olarak Bu Kötü Sezon uda atlatıcagız. Konusup dursunlar. Gecmısten ornek vermek yakısmaz bize ❗ Bizim Yapacaklarımız Onlara TOKAT gibi Cevap olacaktır. Buna İnanıyorum 😎
C
30 yıl öncesinde lig 16 takımken ve 2 puanlı sistem varken verilmiş muhteşem bir ders 😊 Ben ne Galatasaray'ın bu yılki haliyle dalga geçerim ne Fener'i bu şekilde ön plana çıkarırım fakat rekabet için daha güzel şeyler bulunmalı.He bir de böyle bir başlık açıp tartışma için değil demek Türkiye'de yaşamadığını düşündürttü bana 😊
H
hanry006 ⭐ 16y
Yavrum bjk o sıralamaya düşmemiş <3

İstersen bjk olayına hıc gırmeyek 😆 😆 8 metrelik kuyu gibidir dustunmu cıkması zor bi konu 😈 😈
S
SirGLooMy ⭐ 15y
Yavrum bjk o sıralamaya düşmemiş <3

İstersen bjk olayına hıc gırmeyek 😆 😆 8 metrelik kuyu gibidir dustunmu cıkması zor bi konu 😈 😈

bu tür cocukca benzetlemer yüzünden fair play diye bişey kalmıyor taraftarlar arasında
yazık daral: daral:
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
Şuanda Fenerbahçeyle galatasaray arasındaki puan farkı 5 mi?

🤘
B
bakeba ⭐ 17y
ya,,, adamların bizle arasında 5 puan fark var ne saçmalamışsın ya 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: