Beyler Konya Selcuk Üniversite sinde egitim gören varmı aranızda 😊 ben oraya yerleştimde Extraloob.com Da orda okuyan arkadaş varsa tanışırız 😊
Konya Selcuk Üniversitesi Kulu M.Y.O .. Idea perde
Selcuk University :)
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
ooo hadi hayırlı olsun walalhi sevindim hem okul hem bilgisayar çok güzel günler seni bekliyorum umarım birazda ekonominiz vardır fazla sorun yaşamazsın ev tutmanı tavsiye ederim tek başına derslerine önem ver neti de ihmal etme okulu 2 yılda bitir bir de yabancı dil kursuna gidersin tama olur extrabeer
Konya için tek bildiğim Türkiye'de içki satışında rekorları kıran şehir olarak biliyorum Twisted Evil Mr. Green
Konya için tek bildiğim Türkiye'de içki satışında rekorları kıran şehir olarak biliyorum Twisted Evil Mr. Green
1 Senelik özel yurt parasını verdık 😊 1 sene ev düşünemicem yurda bilgisayarıda goturuyon sınırsız internet baglantısı varmış 😊 İçki ? Very Happy ben Ders çalışmaya gidiyorum felan Very Happy
oy oyyy özel yurtlarda bingo diyebilirim yemeğin hazırlanıyor çamaşırların yıkanıyor sınırsız interne beni de alın yahu yan odaya sabaha kadar action Twisted Evil Mr. Green
bu yurta kız girebiliyormu yoksa karma yurt mu ihihihiii Mr. Green
bu yurta kız girebiliyormu yoksa karma yurt mu ihihihiii Mr. Green
yuhoo 😊 Karma deil ama 1 Bina 2 .ye ayrılmış Girl's - Boy's D: Ypıcaz bişiler artık
benim arkadaşım orda okuyor valla çok memnun sakin bi yermiş öğrenciyide el üstünde tutuyorlarmış,gece hayatı falan pek yokmuş ama selcuk üniversitesi büyük nasıl olsa güzel arkdaş ortamı yaparsın skılmazsın,buarada arkadaşım diğer konulardada çok memnun üniversteden anladın sen... Wink
S
screamadle
⭐ 19y
Ist üniv.'de yok zannederseem Rolling Eyes
benim arkadaşım orda okuyor valla çok memnun sakin bi yermiş öğrenciyide el üstünde tutuyorlarmış,gece hayatı falan pek yokmuş ama selcuk üniversitesi büyük nasıl olsa güzel arkdaş ortamı yaparsın skılmazsın,buarada arkadaşım diğer konulardada çok memnun üniversteden anladın sen... Wink
Sabaha Karşı 5 Gibi yola cıkıyorum .. o Arkadaşın yurttamı kalıyo yoksa Ev mi ... Yurt zaten bitane var sanırım .. ben yurtta son katta 7 Nolu odadayım Very Happy
kaldığın yurt özelmi ? yada şmyle sorayım nurcuların veya süleymancıların mı yanlış anlama meraktan soruyorum Wink
anladım ben anladım hemen geliyorum selçuk a Twisted Evil Mr. Green
Sabaha Karşı 5 Gibi yola cıkıyorum .. o Arkadaşın yurttamı kalıyo yoksa Ev mi ... Yurt zaten bitane var sanırım .. ben yurtta son katta 7 Nolu odadayım Very Happy
yok arkadaşım 4. sınıfta evde kalıyor bikaç senedir o yüzden okadar rahat ya Wink
kaldığın yurt özelmi ? yada şmyle sorayım nurcuların veya süleymancıların mı yanlış anlama meraktan soruyorum Wink
eet Özel Wink
anladım ben anladım hemen geliyorum selçuk a Twisted Evil Mr. Green
gel Beklerim 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap