Slim Shady OP ⭐ 14y 7 yil once #1 abilerim, arkadaşlarım vatani görevimi bitirdim artık bende buralardayım sizinle bu güzel haberi paylaşayım dedim. 😊 Dosyalar (3) Screenshot_1.png 263.2 KB Screenshot_2.png 760.1 KB Screenshot_3.png 513.0 KB 3TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 7 yil once #2 A.s hacım hoşgeldin , hayırlı olsun. Nasıl geçti , kısa dönem mi yaptın uzun mu? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady OP ⭐ 14y 7 yil once #3 A.s hacım hoşgeldin , hayırlı olsun. Nasıl geçti , kısa dönem mi yaptın uzun mu?uzun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Nina Ricci ⭐ 17y 7 yil once #4 Hoş geldin geçmiş olsun 😊 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Sparkle ⭐ 10y 7 yil once #5 Hoş geldin 🍺 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 7 yil once #6 Geçmiş olsun dostum, yeni hayatında başarılar 😊 Special thx to Flexi 1TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady OP ⭐ 14y 7 yil once #7 teşekkürler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil