Icerige atla
Extraloob

Seks Yaparken Tren Ezdi :P

· 16 Yanıt · 3.7K görüntüleme
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Makinistin bütün uyarılarına rağmen raylarda sevişmeye devam eden çifti tren ezdi.
Güney Afrika'da inanılması zor bir kaza meydana geldi. Daha çok hayat kadınlarının yaşadığı tren istasyonu çevresinde bir kadınla erkek tren rayları üzerinde sevişmeye başladı. Yük trenini kullanan makinist çifti fark edip korna çaldı ancak makinistin uyarılarına kulak vermeyen çift feci şekilde ezildi. Erkek olay yerinde can verirken, kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bölge polisi sözcüsü Abie Khoabana, "Makinistin tüm uyarılarına rağmen, çift sevişmeye devam etmiş. Zaten bu istasyondan çok az sayıda tren geçiyordu. Tren istasyonu daha çok hayat kadınlarının müşterileriyle cinsel ilişkiye geçtiği bir yer olarak kullanılıyordu" dedi.

Polis çiftin gece yarısı saat 02.00'de bir bardan ayrıldığını, kaza olana kadar kendilerinden bir daha haber alınamadığını belirtti.

Spoiler
😆 😜 💃
16 Yanıt
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Bu kadar da olmaz ki. Raylarin uzerinde seks, cok degisik bir fantezi.
O
os1 ⭐ 19y
😱 🙄 😆
T
Temptation ⭐ 17y
Edirne'de de böyle. Ne zaman nehir boyuna gitsem görüyorum böylelerini. Artık evleri mi yok yoksa bu bir fantezi mi bilemeyeceğim.
T
Tequilla ⭐ 17y
Allahım Böyle şeyler çıktı artık 😊 Değişik değişik işler yapıyolar
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Edirne'de de mi boyle? 😱 Turkiye'de de var mi boyle seyler ya? 😆
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y

Spoiler
Zevk ölümü getirdi,zevk zevk zevk ^^

😆
J
Journalist ⭐ 19y
Nasıl bir fantazi nasıl bir azgınlık nasıl bir zevktir bu yahu adam öleceksem yaramaz avratların koynunda öleyim demiş anlaşılan 😜 😆 😆 belkide işlerine o kadar yoğunlaşmışlardı ki makinistin sesini duymadılar... 😜 😁
A
Absence ⭐ 19y
Madem yuzme bilmiyorsun ne isin var kavakta
X
Xanthos ⭐ 19y
Canım çekti iyi mi, yakınlarda tren istasyonu ya da ray da yok 😢

😆 😆
Mopneet
Mopneet OP ⭐ 18y
Canım çekti iyi mi, yakınlarda tren istasyonu ya da ray da yok 😢

😆 😆

😜