bugun den itibaren bir Türk bayragı bulun arkadaslar ve asın pencerenize yapacagımız un kucuk vatani gorevlerden birisi budur bayragımızın goklerde ilelebet dalgalanacagını o it surulerine gostermek için herkesi bu harekete davet ediyorum
sehitler ve bu vatan için
· 23 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
nüfusunuzda T.C. yaziyormu "evet"
2* Okullarda Istiklal marsini okudunuzmu "evet"
3* Türkce konusuyormusunuz "evet"
4* TSK askerlik yapiyormusunuz "evet"
5* Göklerde Türk bayragini görüyormusunuz "evet"
Kurdistan Yok uLan ! ßurası TÜRKİYE
2* Okullarda Istiklal marsini okudunuzmu "evet"
3* Türkce konusuyormusunuz "evet"
4* TSK askerlik yapiyormusunuz "evet"
5* Göklerde Türk bayragini görüyormusunuz "evet"
Kurdistan Yok uLan ! ßurası TÜRKİYE
pkk nın amk Crying or Very sad bu gun bursada mıllet arabalarıyla sokaklara dökuldu bogazım dugumlendı lanet olsun teröre
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
Ne diyelim Kahrolsun PKK Elimizden bişey gelmıor Keşke Gelse Crying or Very sad
sadece bir bayrak ascaksınız hadi guzellerim yaw
bende vardı zaten
ron hemen bi banner yap siteye asalım hacım böyle günlerde iş yapmalıyız 5dk ını alır siyahlar içerisinde bir mesaj Cool
hemen asıcam yha kendımızı gostermemeız lazım bı an once TÜRKİYE ole küçüümsenmemeli elin amerikalılarına yalakalık yapmamamız lazım ya bu yalakalık yuzunden buyuyemıoruz he hep birilerinin himayesinde yaşamaktansa kendi kendimize yeteriz içimizi dışımızı temizledikten sora kendi onumuze bakarız bu saçma sapam pkk lılarla falanda urasmak zorunda kalmayız o zamn
bizim memberlarda cok duyarlıymıs 44 kere bakılmıs 7 yorum var Evil or Very Mad
kız arkadaşımın ve bizim evden türk bayrağı eksik olmaz zaten,sadece mehmetçiğimiz şehit olduğunda değil yılın 365 günü bayrağımız dalgalanır bizim balkonda Wink
2 /3 member yorum yapmıs Evil or Very Mad
bugun den itibaren bir Türk bayragı bulun arkadaslar ve asın pencerenize yapacagımız un kucuk vatani gorevlerden birisi budur bayragımızın goklerde ilelebet dalgalanacagını o it surulerine gostermek için herkesi bu harekete davet ediyorum
katılıyorum bu bir görevdir
bende asacağım.
edit Mr. Green
extrabeer
edit Mr. Green
ehuhue helal olsun guldum sayende Mr. Green
Bizim Evimizde Zaten 15 senedir hiç o Bayrak İnmediki... Dedem Gazi olduğu için sürekli bayrak bizim evimizde Asılı durur. extrabeer
R
RollsRoyce
⭐ 19y
yok böyle bişey herkes Bursa/Heykeldeki İnsanları Görecek Arkdaslarla gittik yeni geldik Serefsiz pkk
Evin Hertarafına bayram astım birazdan yürüyüşe gidicem sesim kısılana kadar bagırıcam
BU VATAN BİZİMDİR , BİZİM KALACAK
Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!
BİLGE KAĞAN
BU VATAN BİZİMDİR , BİZİM KALACAK
Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!
BİLGE KAĞAN
O
osman459445
⭐ 19y
ya tmm anladik türkiyeyi istiyorsunuz ama su anda türkiyede yaşıyorsunuz.Bizim ürettiğimiz malları yiyecekleri tüketiyorsunuz.Merak etmeyin Bu watan sizin olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz we başuna ugrasmayın ne savaslar görduk bi size yıkılmaz bu devlet bizim askerlerimizi olduruyorsunuzda oluo sadece bet dua aliyorsununz oturuyorsunuz Tek Sözüm (ALLAH BELANIZI WERSİN ) başka bi sozum yoq
He Kusura Bakmayın Pkk lılara sesleniyorum
He Kusura Bakmayın Pkk lılara sesleniyorum
sesım gıttı bagırmaktan Razz bursa ısyanda halk uyanıyo galıba extrabeer
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Şehit aileleri için ve tsk için destek kampanyası... _VaTaN_ ve VaTaN guildlermiz yükseliyor ! Daha Hızlı Ve Kararlı PC için 100.000 hatayı bilir ve onarır Bu şerefsizlere dikkat edin ARSIZ VE Sylvania ve Murat_Bey ReavenMt2 1-100 / Bk ve ruhtaşları için sabit metinler / Ay ışığı sandıklarından kostüm ve saç bonuslu/ DROPLAR ACIK!!