- Resim Silinmiş.
Şehirleriniz ^^ :P
· 101 Yanıt · 18K görüntüleme 0 okuyor
101 Yanıt
😜 güzel lakin yeni başlamışsın galiba kaynaklar dolmak üzere hacım harca onları 😄
valla 20 tane oyun oynuodum 30k puan oldum bıraktım ikariamı işin garip tarafı hiç özlemiyorum 😁
valla 20 tane oyun oynuodum 30k puan oldum bıraktım ikariamı işin garip tarafı hiç özlemiyorum 😁
extraloob'ta acık tabe 😄
güzelmiş 😄 , bende koyayım. hammadeleri niye harcamıyon??
Buda benden İstersen konu başlığı değiştir herkez koysun ???
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ohh iyimis.Ben bi bina kurdum sonra sıkıldım bundan.
hobaaa benimde oynasayım geldi EXL müttefik ve nick extraloob olsam süpppoo olur ^^
Hocam bende 13 lvlim ama bende b uakdar hammadde yok ya ben ezik mi kaldım 😜
3 tane koloni kurdum onlardan karşılıyorum maddlerimi şimdi para biriktiriyorum.Hade TwiLighT yolla antlaşmayı alayım seni müttefiğe
Hocam bende 13 lvlim ama bende b uakdar hammadde yok ya ben ezik mi kaldım :P
😄 benim 4 koloni var ayrıyetten az önce tavernayı 18 lwl e atlattım. insanlar nötr de
hobaaa benimde oynasayım geldi EXL müttefik ve nick extraloob olsam süpppoo olur ^^
ben yaparım nick imide reklam olsun diye ama.
Bende sadece odunla mermer var ya ilk kolonimi de gittim kendi adama koydum 😄 sonradan dank etti kafa 😁
Bende sadece odunla mermer var ya ilk kolonimi de gittim kendi adama koydum 😄 sonradan dank etti kafa 😁
ondaki madderleri öbürüne yolla terket orayı ^^
ondaki madderleri öbürüne yolla terket orayı ^^
boşuna paran gitti hammaddeleri geri getiremezsin ama bi tane dah koloni yapabilirsin onu terkedince.
Şimdi ben yeni bir koloni kurcam ama bana en çok hangi hammadde lazım olur sülfürmü kristalmi şarapmı ona göre koloni kuruyum 🙄
Vatandaşların iyiliği için Şarap kur.
@HeLL_SpY
onu demedim yani kolonide şuan bulunan maddeleri al.Sonra terket.
@HeLL_SpY
onu demedim yani kolonide şuan bulunan maddeleri al.Sonra terket.
Şimdi ben yeni bir koloni kurcam ama bana en çok hangi hammadde lazım olur sülfürmü kristalmi şarapmı ona göre koloni kuruyum 🙄
şarap ilk başta şarap ta olursan iyi olur ben ilk hiç faydasını görmedim ama hiç o kadar şükrediyorum ki inanamazsın ben şimdiye kadar üzüm olamış olsam bu kadar param olmazdı.
Alın resim;
- Resim Silinmiş.
Tmm dır zaten hemen yanımda şarap varmış kuruyorum 😄
Seni klanda içişleri bakanı yaptım 😄
İyi birşey mi 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap