Icerige atla
Extraloob

Seçim Yasakları Başlamıştır

· 18 Yanıt · 3.0K görüntüleme
J
Journalist OP ⭐ 19y

[li]Bugünden itibaren bugüne kadar esnettiğimiz forum kuralları madde 5'i ihlal eden herkes 13 Eylül sabahına kadar kendini kapı önünde bulacaktır.[/li]
[li]Bu siteye üye olan herkes, tüm kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.[/li]

FORUM KURALLARI
18 Yanıt
J
JetHomme ⭐ 19y
Bu siteye üye olan herkes, tüm kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.
E
Extrowe ⭐ 16y
Çok yerinde olmuş bu tür tartışmalar çok oluyordu önüne geçilmiş olur.
L
Lukreto ⭐ 17y
J
Journalist OP ⭐ 19y

😘 🍺

Sonuçta 13 Eylül günüde burada olacak herkes seçimden sonra hayat bitmiyor bunun için kalp kırmaya hakaretler savurmaya hiç gerek yok. summer1:

Sitede oyunun rengini belirtmek isteyenler Off Topic'te ilgili sabit başlığa Evet-Hayır yazıp kenara çekilebilirler 🍿
E
Extrowe ⭐ 16y

😘 🍺

Sonuçta 13 Eylül günüde burada olacak herkes seçimden sonra hayat bitmiyor bunun için kalp kırmaya hakaretler savurmaya hiç gerek yok. summer1:

Sitede oyunun rengini belirtmek isteyenler Off Topic'te ilgili sabit başlığa Evet-Hayır yazıp kenara çekilebilirler 🍿

Çok doğru.Mesela benim gibi imza koyabilirler makara:
B
Ben de ⭐ 17y
İyi olmuş 👍
Çünkü gerçekten bu saçma " Evet / Hayır Oyu Tartışması " sıktı ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

[li]Bugünden itibaren bugüne kadar esnettiğimiz forum kuralları madde 5'i ihlal eden herkes 13 Eylül sabahına kadar kendini kapı önünde bulacaktır.[/li]
[li]Bu siteye üye olan herkes, tüm kuralları okumuş ve kabul etmiş sayılır.[/li]

FORUM KURALLARI

yasak kelimesinden o kadar nefret ediyorum ki bro anlatamam sana bağırarak siyaset konuşasım geldi ahahhaa makara:

Ps : güzel bilgilendirme olmuş hacım umarım herkes harfiyen uyar da fazla sorun çıkmaz.
R
RiqueLme ⭐ 19y

FORUM KURALLARI

yasak kelimesinden o kadar nefret ediyorum ki bro anlatamam sana bağırarak siyaset konuşasım geldi ahahhaa makara:

Ps : güzel bilgilendirme olmuş hacım umarım herkes harfiyen uyar da fazla sorun çıkmaz.

yemin ederim bende yani biri bi tartışma açsa direk içine atlarım yani sırf yasak diye 😄
T
TheBigDady ⭐ 19y
Yeap işte bu bu forumda tek şikayetçi olduğum şey oydu oda gitti çok mutluyum.Keşke bunu 13 eylül değilde hep yasaklasak ^^
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Bilgilendirme için teşekkürler bro umarım fazla can yanmaz 😜
[ek #12654]
T
Tornavida ⭐ 16y
Kamuya açık yerlerde içki satışı da yasaklandı mı?(ramazandan sonra 🤤 ) makara:
S
hayirli olsun
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Caktırmadan imzayı değiştiriym 😄
Yaralı style
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Fazla kanlı geçmemesi dileklerimle .. 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kapı dışarı etmek ne kadar çirkin bir kelime daral:

ama kuzum herkesin bir limiti var arko'da dayanamadı artık hak veriyorum ona söz kötüde olsa onun mağduriyeti karşısında normaldir 😘
J
Journalist OP ⭐ 19y

ama kuzum herkesin bir limiti var arko'da dayanamadı artık hak veriyorum ona söz kötüde olsa onun mağduriyeti karşısında normaldir 😘

Bak ya bir gün giremedim foruma hemen inceden dolamış boynuma ben neden mağdur oluyormuşum ahahaha makara:

''Kapı dışarı etmek'' değil ''kendini kapı dışında bulmak.'' g.mod olmuş birinin ikisinin arasındaki bu ince farkı görebilmesini beklerdim 😜

P.s: Moralimde bozuk zaten ben bir forumları kolaçan edeyim summer3:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: