Icerige atla
Extraloob

seçim mi hastalık mı bilemedim

· 22 Yanıt · 1.6K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

açıkçası kendisi mi yapmış yoksa doğum hatasımı bilemedim 🎭
22 Yanıt
P
polat01250 ⭐ 18y
doğum hatası olsa güLer yüzLe çıkarmı oraya hiç dostum mantıkLı düşüneLim biraz demi ? 😉
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
doğum hatası olsa güLer yüzLe çıkarmı oraya hiç dostum mantıkLı düşüneLim biraz demi ? ;)

Neden kendisiyle barışık birisi olamaz mı ? Yada şirket çok fazla para teklif etmiştir ?
P
polat01250 ⭐ 18y
doğum hatası olsa güLer yüzLe çıkarmı oraya hiç dostum mantıkLı düşüneLim biraz demi ? ;)

Neden kendisiyle barışık birisi olamaz mı ? Yada şirket çok fazla para teklif etmiştir ?

dediğin mantıklı bişi ama sanmıyorum kesinLikle kendisi yaptırmıstır bunu 😉 🤘 🍺 🍺 ☕
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
standart dışı 😆
Ufck
Ufck ⭐ 16y
işi zor 3lü sütyen kullanıyor daral: 😁
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
lemonade
lemonade ⭐ 17y
miğde bulandırıcı.
CreddyTitans
Tipinden de belli olduğu gibi kendisi yaptırmıştır diye düşünüyorum. biggrint1
A
Aphrodite ⭐ 18y
Kendisi yapmış olabilir ama herhangi bir gideri olmadığı acımasız bir gerçek summer7:
B
hiç çekici değil açıkcası 😄
.NET
.NET ⭐ 19y
Yuzu cok tatli oysa ki...
[F New]Solo Gitarist
T
Tubifex ⭐ 17y
araştırdığım kadarıyla bir film için protez olarak 3. göğsü taktırtmış. filmin adı Total Recall(1990) yeniden çekimi için bu işe soyunmuş

Spoiler
Siz hiç 3 göğüslü kadın gördünüz mü?

Ta ki, önceki gün San Diego'da film için düzenlenen tanıtım toplantısına kadar.

Toplantıya filmdeki hayat kadınını canlandırırken giydiği kostüm ve daha da ilginci protez üçüncü göğsüyle katılan Leeb bütün dikkatleri üzerine topladı.
Leeb'in bu kadar dikkat çektiği film 1990 tarihli Total Recall'un aynı adlı yeniden çevrimi... Daha önce ufak tefek roller dışında hiç adı duyulmayan Leeb de filmde üç göğüslü bir hayat kadınını canlandırıyor
T
tenpanter ⭐ 17y
ben talibim beyler kalabalık yapmayın 😄
Rookie
Rookie ⭐ 18y
Öğk iğrenç 😞
lemonade
lemonade ⭐ 17y
ben talibim beyler kalabalık yapmayın :D

Sen sus ataist -.-
B
Belarj ⭐ 17y
mememe 😊
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
T
TanerUNER ⭐ 19y
Sheeva 😈 (2 memeli sheeva ama olsun xD benzemiş)

@Belarj
güldüm
M
mrfluu ⭐ 15y
Seç beğen al daral:
M
Minotoche ⭐ 17y
Kaithlyn Leeb -.-"

film için yapmış hatun araştırdım azıcık
M
MainMagic ⭐ 18y
araştırdığım kadarıyla bir film için protez olarak 3. göğsü taktırtmış. filmin adı Total Recall(1990) yeniden çekimi için bu işe soyunmuş

Spoiler
Siz hiç 3 göğüslü kadın gördünüz mü?

Ta ki, önceki gün San Diego'da film için düzenlenen tanıtım toplantısına kadar.

Toplantıya filmdeki hayat kadınını canlandırırken giydiği kostüm ve daha da ilginci protez üçüncü göğsüyle katılan Leeb bütün dikkatleri üzerine topladı.
Leeb'in bu kadar dikkat çektiği film 1990 tarihli Total Recall'un aynı adlı yeniden çevrimi... Daha önce ufak tefek roller dışında hiç adı duyulmayan Leeb de filmde üç göğüslü bir hayat kadınını canlandırıyor

Bende görünce o filmi hatırladım.

ps:1 tane olsa az dersiniz 3 tane olsa çok dersiniz; neden 2 olmalı 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: