bluesman OP ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #1 Senfonik 🤘EBNEMFERAH ❤️ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M mert003 ⭐ 15y 14 yil once #2 şebodan neden nefret ediyorum acaba :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman OP ⭐ 17y 14 yil once #3 şebodan neden nefret ediyorum acaba :Sbu kadının sesine hayranım 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mert003 ⭐ 15y 14 yil once #4 vay goçum bak rak akımı başlattım forumda direk yapıştırmışsın sige grupları 😄 😎dimmu dinler miydin sen yua shagrath reis 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman OP ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #5 vay goçum bak rak akımı başlattım forumda direk yapıştırmışsın sige grupları 😄 😎dimmu dinler miydin sen yua shagrath reis 🙏Eskisi kadar dinlemiyorum. miss vortex 🙄 1:13 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mert003 ⭐ 15y 14 yil once #6 sormaaaaaa vortex gitti bende acayip üzüldüm onun gibi soft sesi olan yok bu dünyada :(((((((( TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman OP ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #7 Canlı daha iyi söylüyor. 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mert003 ⭐ 15y 14 yil once (düzenlendi) #8 canlı performans istiyorsan bunu dinleyeceksin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman OP ⭐ 17y 14 yil once (düzenlendi) #9 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil